Lëshimi i markës tuaj fintech është i thjeshtë

Një infrastrukturë pagese dhe financiare në modelin tuaj në vetëm një muaj, pa kërkesa për licencë.

Pikat kryesore 

Llogaritë private dhe të biznesit
IBAN me shumë monedha
Portë pagese për përpunimin e kartës
SEPA dhe SWIFT
Tarifat e personalizuara
Aplikacion intuitiv për celularë iOS dhe Android
Kartat e pagesave të personalizuara
Paneli administrativ dhe raportimi
Mbështetje eksperte për klientët
AML, Pajtueshmëria, Parandalimi i Mashtrimit
MASTERCARD

Programi i kartës së referimit

Një mjet thelbësor për tërheqjet e ATM dhe pagesa të përshtatshme. Oferta përfshin numër të pakufizuar të kartave, rritje të kufijve të shpenzimeve dhe tarifa të bëra personalisht.

  • Tërheqjet e ATM-ve në të gjithë botën
  • Sigurt 3D
  • Çmimi transparent
  • Pagesa pa kontakt
  • Kartat virtuale për blerjet në internet
  • Lëshimi i kartave metalike

Anëtarësohuni në ekosistemin neobank

Platforma jonë BaaS azhurnohet vazhdimisht. Sapo të lëshohet një lëshim, tiparet e sapo-shtuara do të bëhen të disponueshme për ju.

MASTERCARD

Siguri e nivelit të lartë

Një mjet thelbësor për tërheqjet e ATM dhe pagesa të përshtatshme. Oferta përfshin numër të pakufizuar të kartave, rritje të kufijve të shpenzimeve dhe tarifa të bëra personalisht.

  • DSP2
  • 2FA
  • Mekanizmat e parandalimit të mashtrimit