Европска ЕМИ лиценца

Европска ЕМИ лиценца

Лиценцирање и надзор на институциите за електронски пари

BancaNEO работи со Satchel UAB, европска EMI лиценца издадена од Националната банка на Литванија, која гарантира дека вашите средства се заштитени во секое време.

  • Код за овластување: LB000448
  • Оператори за размена на валути
  • Поседување лиценца издадена во Литванија за неограничена активност
  • Код на компанијата: 304628112
  • Институција за електронски пари