ADATVÉDELEMI SZABÁLYZAT 

www.bancaneo. Org

Hatálybalépés dátuma: 1st július 2021

Üdvözöljük a www.bancaneo. Org amelynek tulajdonosa és üzemeltetője a MY NEO GROUP TRUST.

Ez az Adatvédelmi szabályzat áttekintést nyújt az Ön személyes adatainak gyűjtéséről, felhasználásáról és közzétételéről. Abban az esetben, ha az információ csak egy szolgáltatásunkra vonatkozik, erre kifejezetten felhívjuk figyelmét. A személyes adatok védelméhez fűződő egyéni jogainak tiszteletben tartása érdekében a MY NEO GROUP TRUST az összegyűjtött személyes adatokat az Olasz Köztársaság Személyes Adatok Jogi Védelméről szóló Törvényének, az Általános Adatvédelmi Rendeletnek és más jogi aktusoknak, mint pl. Az Európai Parlament 95/46/EK irányelve. Az Ön személyes adataihoz hozzáférő alkalmazottak, ügynökök és egyéb felek a szerződéses jogviszony megszűnésekor is kötelesek gondoskodni azok biztonságáról.

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt az adatvédelmi irányelvet, mivel az akkor alkalmazandó, amikor Ön szolgáltatásainkat használja, vagy ellátogat weboldalunkra vagy alkalmazásunkat. Komolyan vesszük az adatvédelmet és az adatvédelmet, és elkötelezettek vagyunk azok személyes adatainak felelősségteljes és kezelése mellett, akikkel kapcsolatba lépünk, legyen szó vevőkről, beszállítókról vagy kollégákról, amely megfelel azoknak az országoknak a jogi követelményeinek, amelyekben működünk.

  1. Rólunk

MY NEO GROUP TRUST ( "Bancaneo”,„ Mi ”,„ mi ”,„ mi ”) felelősek az Ön személyes adatainak összegyűjtéséért, felhasználásáért és nyilvánosságra hozataláért. Ha bármilyen kérdése van azzal kapcsolatban, hogyan védjük vagy használjuk az adatait, kérjük, írjon nekünk a következő címre: info@bancaneo. Org.

  1. Gyűjthető személyes adatok

A következő adatokat gyűjtjük rólad:

  1. Az általunk megadott információk:

A következő adatokat gyűjtjük rólad:

  1. Adhat nekünk információkat, beleértve személyes adatait is magáról, amikor feliratkozik a Szolgáltatásaink használatára, például nevét és e-mail címét. Ez magában foglalja azokat az információkat is, amelyeket a Szolgáltatásaink folyamatos használata során nyújt, weboldalunkon vagy alkalmazásunkban részt vesz a fórumokban vagy más közösségi média funkciókban, versenyre, promócióra vagy felmérésre indul, valamint amikor problémát jelent a szolgáltatásainkkal. Az általunk megadott információk tartalmazhatják a nevét, címét, e-mail címét, telefonszámát, pénzügyi adatait (beleértve a hitelkártya, betéti kártya vagy bankszámla adatait), fizetési okot, földrajzi helyet, társadalombiztosítási számot, személyes leírást és fényképet .
  2. Szükségünk lehet további kereskedelmi és / vagy azonosító információkra az Önöktől, például, ha bizonyos nagy értékű vagy nagy volumenű tranzakciókat küld vagy fogad, vagy ha szükséges az alkalmazandó törvény szerinti pénzmosás elleni kötelezettségeink teljesítéséhez.
  3. Azon személyek személyes adatainak megadásakor (akik nem ön), akik például kifizetéseket kaphatnak tőlünk a Szolgáltatásaink használatának részeként, Ön megígéri, hogy beleegyezését kérte az adott személytől személyes adatainak nyilvánosságra hozatalához nekünk, valamint hozzájárulását az ilyen személyes adatok gyűjtéséhez, felhasználásához és nyilvánosságra hozatalához a jelen Adatvédelmi irányelvekben meghatározott célokra.
  4. Információk, amelyeket rólad gyűjtünk. A Szolgáltatásaink igénybevételével kapcsolatban automatikusan összegyűjthetjük a következő információkat, amelyek némelyike ​​személyes információt tartalmazhat vagy tartalmazhat:
    1. a Szolgáltatásaink használata során végrehajtott tranzakciók részletei, beleértve a tranzakció eredetének földrajzi helyét;
    2. technikai információk, beleértve a számítógép internethez való csatlakoztatásához használt internetprotokoll (IP) címet, bejelentkezési adatait, böngésző típusát és verzióját, időzónájának beállítását, böngésző plug-in típusait és verzióit, operációs rendszerét és platformját;
    3. információk a látogatásról, beleértve a teljes Uniform Resource Locators (URL) kattintási irányt a Webhelyünkre vagy az Alkalmazásunkra, azon keresztül és onnan (ideértve a dátumot és az időt); megtekintett vagy keresett termékek; az oldalak válaszideje, a letöltési hibák, az egyes oldalak látogatásának hossza, az oldal interakcióval kapcsolatos információk (például görgetés, kattintások és egérmutatók), valamint az oldaltól és az ügyfélszolgálati számunk hívásához használt telefonszámoktól való böngészéshez használt módszerek .
  5. Más forrásokból kapott információk. Információt kaphatunk rólad, ha az általunk üzemeltetett egyéb webhelyeket vagy az általunk nyújtott egyéb szolgáltatásokat használja. Szorosan együttműködünk harmadik felekkel is, és tőlük információkat kaphatunk rólad.

Például:

  1. azok a bankok, amelyeket pénzünk átutalására használ, megadja nekünk alapvető személyes adatait, például nevét és címét, valamint pénzügyi adatait, például bankszámla adatait;
  2. az üzleti partnerek megadhatják nekünk az Ön nevét és címét, valamint pénzügyi információkat, például a kártyás fizetési információkat;
  3. a reklámhálózatok, az elemzési szolgáltatók és a keresési információk szolgáltatói álnevesített információkat nyújthatnak nekünk rólad, például megerősítik, hogyan találtad meg weboldalunkat;
  4. a hitel referencia ügynökségek nem adnak meg nekünk személyes adatokat magáról, de felhasználhatók az általunk megadott információk megerősítésére.
  5. Információk a közösségi média hálózatokról. Ha a közösségi médiafiókjával (például a Facebook vagy a Google) jelentkezik be Szolgáltatásainkba, akkor releváns információkat kapunk, amelyek szükségesek a Szolgáltatásaink engedélyezéséhez és az Ön hitelesítéséhez. A közösségi média hálózat hozzáférést biztosít számunkra bizonyos információkhoz, amelyeket Ön rendelkezésére bocsátott, beleértve a nevét, a profilképét és az e-mail címét. Ezeket az információkat, valamint minden olyan információt, amelyet Ön közvetlenül nyújt nekünk a regisztráció során vagy a Szolgáltatásaink használata során, felhasználjuk fiókja létrehozásához és az Önnel való kommunikációhoz a tőlünk kért információkról, termékekről és szolgáltatásokról. Előfordulhat, hogy kifejezetten kérheti, hogy hozzáférhessünk a közösségi média fiókjában található névjegyekhez, hogy elküldhessen egy hivatkozási linket családjának és barátainak. Ezeket az információkat ezen adatvédelmi irányelveknek megfelelően fogjuk felhasználni, nyilvánosságra hozni és tárolni.
  6. Gyermekek tájékoztatása

Termékeink és szolgáltatásaink 18 éves vagy annál idősebb felnőtteknek szólnak, és nem gyermekek számára készültek. Tudatosan nem gyűjtünk információkat erről a korosztályról. Az ellenőrzési folyamat egy része megakadályozza Bancaneo ilyen adatok gyűjtése. Ha bármilyen információt gyűjtenek egy gyermektől a szülői beleegyezés ellenőrzése nélkül, akkor azokat töröljük.

  1. Hogyan védjük meg az adatait
    1. Biztonságos szervert használunk személyes adatainak tárolására. Minden információt, amelyet nekünk ad, biztonságos szervereinken tároljuk. 
    2. Mint tudják, az információk interneten keresztül történő továbbítása nem teljesen biztonságos. Bár mindent megteszünk az Ön személyes adatainak védelme érdekében, az adatátvitel során nem garantálhatjuk az Ön adatainak biztonságát, és minden adatátvitel saját felelősségére történik. Amint megkaptuk az Ön adatait, szigorú eljárásokat és biztonsági funkciókat fogunk alkalmazni az illetéktelen hozzáférés megakadályozására.

Folyamatosan oktatjuk és képezzük munkatársainkat az ügyfelek személyes adatainak titkosságának és magánéletének fontosságáról. Az Ön személyes adatainak védelme érdekében fizikai, elektronikus és eljárási biztosítékokat tartunk fenn, amelyek megfelelnek a vonatkozó törvényeknek és rendeleteknek.

  1. Az információkból származó felhasználások
    1. Az Ön adatait a következő módon használjuk fel:
      1. a velünk kötött szerződésével kapcsolatos kötelezettségeink teljesítése és információk, termékek és szolgáltatások nyújtása Önnek;
      2. betartani az alkalmazandó jogi és / vagy szabályozási követelményeket, beleértve a lakóhelye szerinti országon kívüli törvényeket, vagy betartani bármilyen jogi eljárást;
      3. értesíteni Önt a Szolgáltatásaink változásairól;
      4. a szolgáltatásaink és az Ön számára nyújtott információk testreszabására, valamint az Ön igényeinek kielégítésére - például az Ön országára és a tranzakciók előzményeire. Például, ha gyakran utal át pénzeket egy adott pénznemről a másikra, akkor ezeket az információkat felhasználhatjuk arra, hogy tájékoztassuk Önt az új termékfrissítésekről vagy az Ön számára hasznos funkciókról;
      5. a Szolgáltatásaink biztonságának megőrzésére irányuló erőfeszítéseink részeként;
      6. Szolgáltatásaink adminisztrációja és belső műveletek, beleértve a hibaelhárítást, adatelemzést, tesztelést, kutatást, statisztikai és felmérési célokat;
      7. javítani szolgáltatásainkat és biztosítani, hogy a lehető leghatékonyabban jelenjenek meg;
      8. mérni vagy megérteni az általunk kínált reklámozás hatékonyságát, és releváns reklámot eljuttatni Önnek;
      9. lehetővé teszi, hogy részt vegyen Szolgáltatásaink interaktív szolgáltatásaiban, amikor úgy dönt;
      10. hogy lehetővé tegyük számunkra a rendelkezésre álló jogorvoslati lehetőségek érvényesítését vagy az esetleges károk korlátozását, és érvényesítsük feltételeinket
      11. hogy információkat nyújtsunk Önnek a közpolitikai érdekképviseleti törekvéseinkről.
      12. információkkal szolgálni más általunk kínált hasonló termékekről és szolgáltatásokról;
      13. tájékoztatni Önt, vagy engedélyezni kell kiválasztott harmadik felek számára, hogy információkat nyújtsanak Önnek azokról az árukról vagy szolgáltatásokról, amelyek úgy érezhetjük, hogy érdeklik Önt; vagy
      14. egyesíteni a más forrásokból kapott információkat az általunk megadott információkkal és az Önről gyűjtött információkkal. Ezt az információt és az összesített információt felhasználhatjuk a fent meghatározott célokra (a kapott információk típusától függően).
  2. Információinak nyilvánosságra hozatala
    1. Megoszthatjuk adatait kiválasztott harmadik felekkel, beleértve:
      1. leányvállalatok, üzleti partnerek, beszállítók és alvállalkozók a velük vagy Önnel kötött bármely szerződés teljesítésére és teljesítésére;
      2. a hirdetők és a hirdetési hálózatok kizárólag az Ön és mások számára releváns hirdetések kiválasztása és kiszolgálása céljából;
      3. elemző és keresőmotor-szolgáltatók, amelyek segítenek minket webhelyünk fejlesztésében és optimalizálásában; és
      4. csoporthoz tartozó egységeink vagy leányvállalataink 
    2. Személyes adatait harmadik félnek adhatjuk ki:
      1. leányvállalatok, üzleti partnerek, beszállítók és alvállalkozók a velük vagy Önnel kötött bármely szerződés teljesítésére és teljesítésére;
      2. abban az esetben, ha bármilyen üzletet vagy eszközt eladunk vagy vásárolunk, ebben az esetben személyes adatait nyilvánosságra hozhatjuk az ilyen üzlet vagy eszköz leendő eladójának vagy vevőjének;
      3. ha kötelesek vagyunk közzétenni vagy megosztani az Ön személyes adatait a törvényi kötelezettségek teljesítése érdekében. Ez magában foglalja az információcserét más társaságokkal és szervezetekkel a csalás védelme és a hitelkockázat csökkentése céljából;
      4. segítséget nyújtani csalás vagy más illegális tevékenység kivizsgálásában vagy együttműködésében, amennyiben úgy gondoljuk, hogy ésszerű és helyénvaló ezt megtenni;
      5. a csalás vagy bűncselekmények megelőzése és felderítése;
      6. idézés, végzés, bírósági végzés vagy egyéb válaszként Bancaneo törvény által előírt;
      7. pénzügyi és biztosítási kockázatok felmérése, valamint működésünk és bármely leányvállalatunk működésének védelme;
      8. hogy lehetővé tegyük számunkra a rendelkezésre álló jogorvoslati lehetőségek érvényesítését vagy az esetleges károk korlátozását
      9. az adósság behajtása vagy a fizetésképtelensége kapcsán; és
      10. az ügyfélkapcsolatok, szolgáltatások és rendszerek fejlesztése.
    3. Nincs közzétett listánk azokról a harmadik felekről, akikkel megosztjuk az adatait, mivel ez nagymértékben függ a Szolgáltatásaink konkrét felhasználásától. Ha azonban további információt szeretne arról, hogy kivel osztottuk meg az adatait, vagy ha egy Önre vonatkozó listát kapna, kérheti ezt az alábbi címre írva: info@bancaneo. Org.
  3. Személyes adatainak megosztása és tárolása
    1. Az Öntől gyűjtött adatokat átadhatjuk és az Egyesült Államokon kívüli rendeltetési helyre tárolhatjuk. Használhatja az USA-n kívül működő munkatársak is, akik nálunk vagy beszállítóinknál dolgoznak. Az ilyen munkatársak részt vehetnek többek között a fizetési megbízás teljesítésében, a fizetési részletek feldolgozásában és a támogató szolgáltatások nyújtásában. Személyes adatainak benyújtásával elfogadja ezt az átadást, tárolást vagy feldolgozást. Megteszünk minden ésszerűen szükséges lépést annak biztosítása érdekében, hogy adatait biztonságosan és a jelen adatvédelmi irányelvekkel összhangban kezeljük.
  4. Sütik
    1. Kis fájlokat (cookie-ként ismert) használunk, hogy megkülönböztessük Önt a többi felhasználótól, megtudjuk, hogyan használja webhelyünket és termékeinket, miközben a legjobb élményt nyújtja Önnek. Ez lehetővé teszi számunkra a szolgáltatásaink fejlesztését is, részletes tájékoztatást nyújtva az általunk használt sütikről és egyéb technológiákról, valamint azokról a célokról, amelyekre ezeket használjuk. Cookie-k használata.
  5. Az Ön adatainak megőrzése
    1. Mint szabályozott pénzügyi intézmény, Bancaneo törvény előírja személyes és tranzakciós adatainak egy részének tárolását a fiókunk bezárása után, lásd alább az Ön jogait. Az Ön adatai csak belsőleg érhetők el, tudás szükségessége alapján, és csak akkor érhetők el vagy dolgozhatók fel, ha feltétlenül szükséges.
    2. Mindig töröljük azokat az adatokat, amelyekre már nincs szükség egy vonatkozó törvényben vagy joghatóságban, amelyben működünk.
  6. Adatvédelmi jogok a GDPR szerint

Bancaneo elkötelezett a tisztességes és átlátható feldolgozás biztosítása mellett. Ezért fontos számunkra, hogy az érintettek ne csak a tiltakozáshoz való jogukat gyakorolhassák, hanem a következő jogokat is, amennyiben a vonatkozó jogi követelmények teljesülnek:

  • Tájékoztatáshoz való jog, Art. A GDPR 15. cikke
  • A helyesbítéshez való jog, Art. A GDPR 16. cikke
  • Törléshez való jog („Az elfelejtéshez való jog”), 17. cikk A GDPR XNUMX. cikke
  • A feldolgozás korlátozásának joga, Art. A GDPR 18. cikke
  • Az adatátvitelhez való jog, Art. A GDPR 20. cikke
  • Kifogáshoz való jog, Art. A GDPR 21. cikke

Jogának gyakorlásához kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi „Kapcsolatfelvétel” részben leírtak szerint.

Annak érdekében, hogy kérését feldolgozhassuk, valamint azonosítási célokra, kérjük, vegye figyelembe, hogy személyes adatait az Art. 6. bekezdés A GDPR 1. cikkének c) pontja.

Önnek is joga van panaszt benyújtani a felügyeleti hatóságnál az Art. 77 GDPR a GDPR 19. szakaszával kombinálva.

  1. Kaliforniai kapcsolódó jogok
    1. Kaliforniai fogyasztói adatvédelmi törvény közleménye

Ebben a közleményben a kaliforniai lakosokra vonatkozó kaliforniai fogyasztói adatvédelmi törvény (CCPA) közzétételi követelményeivel foglalkozunk. Ezt az értesítést az adatvédelmi nyilatkozatunkkal együtt kell elolvasni, és minden kaliforniai lakosra vonatkozik, aki felkeresi a weboldalunkat vagy igénybe veszi a szolgáltatásainkat.

Személyes adatgyűjtés és felhasználási célok: A kaliforniai lakosok személyes adatait a fentiek szerint gyűjtjük, használjuk és osztjuk meg.

  1. Kaliforniai fogyasztói adatvédelmi törvény

Most, hogy már tudja, hogyan gyűjtjük, használjuk és osztjuk meg az Ön személyes adatait, a CCPA különleges jogokat biztosít a kaliforniai lakosoknak személyes adataikkal kapcsolatban. Ez a szakasz ismerteti a CCPA-jogait, és elmagyarázza, hogyan gyakorolhatja ezeket a jogokat. Ezenkívül a kaliforniai ragyogásról szóló törvény (CA Civ. Code 1798.83. §) előírja, hogy kérésükre közöljük a kaliforniai lakosokkal azoknak a harmadik feleknek a nevét és címét, akik személyes adatokat kaptak, valamint a megosztott személyes adatok kategóriáit.

A kaliforniai lakosoknak joguk van kérni, hogy az MM BITINVEST OU milyen személyes adatokat tárjon fel Bancaneo az elmúlt 12 hónapban gyűjtött, felhasznált, nyilvánosságra hozott és értékesített. Amint megkapjuk és megerősítjük igazolható fogyasztói kérelmét, hordozható és könnyen hozzáférhető formátumban, általában a kéréstől számított 45 napon belül közöljük a szükséges információkat. 12 hónapos időszakon belül csak kétszer nyújthat be igazolható fogyasztói hozzáférési vagy adatátviteli kérelmet.

A megismerési jog alapján történő információszolgáltatás során a következőket foglaljuk magába:

  1. A vállalkozás által a fogyasztóról gyűjtött személyes adatok kategóriái, amelyeket üzleti célból tettek közzé vagy értékesítettek
  2. A fogyasztó személyes adatainak forráskategóriái
  3. A fogyasztó személyes adatainak gyűjtése és értékesítése üzleti vagy kereskedelmi céllal
  4. Bármely harmadik fél kategóriái, akikkel a vállalkozás megosztja a fogyasztó személyes adatait, vagy akiknek személyes információkat adnak el
  5. A fogyasztóról összegyűjtött személyes adatok konkrét adatai

A kaliforniai lakosoknak joguk van bizonyos kivételektől eltekintve kérni személyes adataik törlését, és őket nem lehet hátrányos megkülönböztetésben részesíteni, mert gyakorolják a kaliforniai fogyasztói adatvédelmi törvény szerinti jogaikat. Előfordulhat, hogy kérelmének feldolgozása előtt további személyes adatokat kell megadnia személyazonosságának igazolásához; előfordulhat, hogy nem dolgozzuk fel kérését, ha nem tudjuk ellenőrizni személyazonosságát.

A kaliforniai lakosoknak joguk van lemondani a személyes adatok értékesítéséről is. Az előző tizenkét (12) hónapban Bancaneo nem adott el személyes adatokat.

Ha Ön kaliforniai illetőségű, és szeretne kérelmet benyújtani, kérjük, írásban nyújtsa be kérését a következő címre: info@bancaneo. Org.

Ezekkel a módszerekkel elküldheti kérdéseit vagy aggályait is kifejezheti Bancaneoadatvédelmi irányelvei és gyakorlatai.

  1. Harmadik fél linkeket
    1. Szolgáltatásaink időről időre tartalmazhatnak linkeket partnerhálózatunk, hirdetőink és leányvállalataink webhelyeire. Ha a fenti webhelyek valamelyikére mutató linket követ, kérjük, vegye figyelembe, hogy ezeknek a webhelyeknek saját adatvédelmi irányelveik vannak, és nem vállalunk felelősséget ezekért. Kérjük, ellenőrizze ezeket az irányelveket, mielőtt bármilyen személyes adatot továbbítana ezekre a webhelyekre.
  2. Adatvédelmi irányelveink módosítása
    1. A legjobb gyakorlatokkal, az új jogszabályokkal és a személyes adatok gyűjtésének és felhasználásának módjával kapcsolatos lépések követése érdekében időről időre módosíthatjuk ezt az adatvédelmi irányelvet. Ha módosítjuk ezt az adatvédelmi irányelvet, közzétesszük a felülvizsgált adatvédelmi irányelveket a webhelyen, és frissítjük az „Utolsó frissítés” dátumot. Kérjük, hogy rendszeresen ellenőrizze a változásokat. Szolgáltatásaink e változások utáni használata azt jelenti, hogy elfogadja a módosított adatvédelmi irányelveket. Ha át szeretné tekinteni az adatvédelmi irányelv azon verzióját, amely közvetlenül a felülvizsgálat előtt volt hatályos, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a következő címen: info@bancaneo. Org.
  3. Kapcsolat
    1. Az adatvédelmi irányelvekkel kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket és kéréseket örömmel fogadjuk, és globális adatvédelmi csapatunknak az alábbi e-mail címen kell címezni - info@bancaneo. Org.