Wah!
bank nyata katuhu dina smartphone Anjeun

Perbankan Digital Dijieun Basajan

Tanpa syarat panghasilan atanapi deposit, BancaNEO nyaeta rekening bank pikeun sakabéh. Hiji akun, hiji kartu, hiji App.

Perbankan Pribadi sareng Usaha, di Ujung Ramo Anjeun

ngahiji sareng Kami

Nempatkeun duit dina leungeun anjeun

Lacak artos anjeun sadayana dina hiji tempat sareng ngadamel belanja sapopoé anjeun lancar.

Jenis anyar bank

Jelajahi kakuatan perbankan online anu langkung sederhana sareng langkung pinter.

Pilih Kartu

bursa mata uang gancang

mobile perbankan
Éta langkung gampang sapertos biasa!

Kumaha carana ngamimitian

  • Jieun rekening ku ngabejaan urang saha anjeun;
  • Unduh aplikasi ti Apple App Store atanapi Google Play Store;
  • Pariksa saha anjeun ku ngarékam pidéo selfie pondok sareng nyandak poto KTP anjeun.

Ngartos artos anjeun langkung saé

  • Antarbeungeut mobile intuitif Laksanakeun sareng lacak operasi kauangan anjeun sareng ngetok jari anjeun, 24/7.
  • IBAN multi-mata uang dihubungkeun sareng anjeun BancaNEO Akun ngamungkinkeun anjeun pikeun transaksi sacara internasional dina 38 mata uang, tanpa muka akun anu misah pikeun masing-masing.
  • Aman & Sora Fitur kaamanan pinter pikeun ngajaga artos anjeun aman. Kami taat kana standar kaamanan EMI pangluhurna pikeun ngajaga artos sareng data pribadi anjeun aman.

rojongan Heboh tur ramah

Henteu, Silicon Valley - bug sanés fitur. Ngahontal ngeunaan masalah téknis, bagikeun tanggapan anjeun atanapi naroskeun ka kami ngeunaan tempat tuang siang karesep kami di Miami. Kami di dieu teu paduli naon.

Jalma bogoh ka urang!

Pariksa carita kasuksésan konsumén urang 

Hiji bank tungtung alus teuing pikeun nungkulan. Kabéh staf pisan profésional sarta knowledgable. Pangalaman perbankan onlinena gampang sareng ramah.

BancaNEO nu make

Hatur nuhun pisan ka tim layanan palanggan di BancaNEO pikeun nyieun prosés ieu gampang!

(Perancis)

Abdi pisan impressed jeung bantuan disadiakeun ku layanan palanggan di BancaNEO!

(Dubai)

Iraha waé kuring gaduh patarosan atanapi peryogi bantosan tambahan, kuring tiasa ngahubungi batur sareng kéngingkeun jawaban gancang. Kuring ngagaduhan pangalaman anu positip minggu ieu sareng hoyong bagikeun.

- Palanggan Bingah

Reforest bari balanja!

Pikeun unggal rekening bank dibuka, BancaNEO melak tangkal
Hurungkeun unggal transaksi janten tindakan anu positif
Kami damel sareng mitra réboisasi ngarah di sakumna dunya
BancaNEO gawé bareng Tree-Nation anu mangrupa imah 90 proyék penanaman ti 33 nagara béda.

Sumberdaya pikeun tetep anjeun informed

Grup NEO abdi ngumumkeun perjangjian strategis sareng Crypto Expo Milan (CEM), acara khusus pikeun Blockchain, Crypto, Ecosystems De.fi, NFT, Metaverse sareng Web 3.0, anu bakal lumangsung di Milan ti 23 dugi ka 26 Juni 2022. The CEM ningkatkeun pangalaman Komunitas Crypto internaNonal sareng ngahijikeun pikiran anu cemerlang, merek gedé, panyukar kaulinan, panyipta, investor…

Kami nyebutkeun pangmayaran biometrik. 2021 mawa parobihan anu signifikan kana jasa kauangan dina hal digitalisasi. Konsumén beuki ngandelkeun jasa online sareng téknologi anu dipersonalisasi, anu ngabantosan usaha ngalegaan target pamirsa sareng tumbuh langkung gancang. Numutkeun para ahli, pasar jasa finansial disetél ngahontal $26.5 triliun ku 2022. Inovasi Fintech…

Pangusaha ngora Perancis Mickael Mosse mingpin hiji organisasi modéren pikeun ngalayanan anu underbanked sareng nyayogikeun jasa operasi finansial anu luar biasa pikeun usaha. "Kami henteu badé ngawangun bank. Kami badé ngawangun dunya anu langkung saé. Éta tiasa hartosna langkung seueur artos dina saku anjeun - sareng langkung seueur kakuatan pikeun ngalakukeun anu hadé dina panangan anjeun ”...

Ningkatkeun ka tingkat anu fleksibel sareng pendekatan anu cocog, dumasar kana jumlah sareng frékuénsi transaksi anjeun. Ngarasakeun harga anu paling kompetitif berkat gawé bareng kami sareng sababaraha panyadia. Mata uang anu kami dukung Transfer multi-mata uang gampang A IBAN multi-mata uang numbu ka akun Satchel anjeun ngamungkinkeun anjeun pikeun transaksi sacara internasional dina 38 mata uang, tanpa muka…

Mitra jeung integrasi urang

Nepi ka 40% CASHBACK

Gabung NEO CIRCLE

Mimitian perjalanan anjeun ka kabébasan kauangan ayeuna.