Karta, tepang telepon

Atur kartu dina aplikasi, ngan ukur ngetok

10 menit

Daptar kanggo akun

100,000 €

Jaminan on deposit

Ihtisar Gambar
bunderan

Solusi hiji-léngkah pikeun manajemén artos saderhana

Dimana waé anjeun, nganggo smartphone anjeun atanapi alat sanés pikeun muka akun anjeun bebas repot ku IBAN Éropa anu unik. Aplikasi anjeun ngan ukur dua dokumén pribadi bakal diolah dina sababaraha jam.

  • Alat padamelan pagawé
  • Pinuh privasi data
  • 100% biaya transparan
  • Bebas komitmen
  • Tinjauan méakkeun waktu nyata
  • Pamayaran online Kaamanan 3D

Antarbeungeut mobile intuitif

Laksanakeun sareng lacak operasi kauangan anjeun sareng ngetok jari anjeun, 24/7.

  • Mindahkeun gampang
  • Ihtisar riwayat transaksi
  • Pamayaran pinter di luar negeri
  • Alternatif pikeun bank lokal anjeun
  • Usaha tanpa wates
  • Janten ekspatriat gampang
Ihtisar Gambar
bunderan
Ihtisar Gambar
bunderan

Ngarobih unggal transaksi janten tindakan positip.

Reforest nalika anjeun balanja Kami damel sareng mitra reboisasi di dunya. Hurungkeun Melak Parobihan anjeun pikeun sadaya pameseran sareng ngabantosan ngaleungitkeun tapak karbon. Pikeun unggal tangkal anu anjeun tandur anjeun bakal nampi sertipikat anu ngandung sadaya inpormasi penting ngeunaan tangkal: spésiés, lokasi, inpormasi proyék perkebunan, nilai kompensasi CO2 sareng seueur deui. Tangkal-Bangsa mangrupikeun bumi pikeun 90 proyek melak ti 33 nagara anu bénten.

  • 163 710 tatangkalan dipelak di Burkina Faso
  • 42 336 tatangkalan anu dipelak di Madagaskar
  • 47 485 tatangkalan dipelak di Kolombia
  • 184 673 tatangkalan dipelak di Kénya

NEWSROOM

Ningali panganyarna tina BancaNEO dina média.

saméméhna
Teras

Sababaraha mata uang kanggo pamayaran lintas batas

Teu aya deui rekening anu terpisah pikeun masing-masing mata uang asing. Kirim sareng nampi artos di panjuru dunya dina 38 mata uang ku multi-mata uang IBAN numbu ka hiji akun.

 

buka akun anjeun
invoice
invoice
invoice invoice

Nawaran Husus pikeun Panyekel kartu NEO

Kantun nganggo kartu NEO anjeun terasrasakeun tawaran anu luar biasa, nawaran & manfaat.
Kengingkeun aksés kana sababaraha rupa tawaran sareng tawaran, kalebet tuangeun sareng anggur, balanja, olahraga, hiburan sareng seueur deui.
ngundeur App
ngundeur App
ngundeur App

Aman & Sora

Fitur kaamanan pinter ngajaga artos anjeun aman. Kami taat kana standar kaamanan EMI pangluhurna pikeun nyimpen artos sareng data pribadi anjeun aman. 

  • Duit klien disimpen dina akun anu dipisahkeun sareng National Bank of Lithuania
  • Perlindungan dana nganggo 3D aman sareng 2FA
  • Parangkat lunak anti panipuan sareng prosedur sistem

en English
X