Platforma përfundimtare e vendosur në re

Menaxhoni transaksionet, tarifat, llogaritë dhe përdoruesit, duke ruajtur sigurinë e nivelit të lartë.

SHKALLONI BIZNESIN TUAJ

SEPA CentroLINK, SWIFT, Target2, Pagesa më të shpejta.

Ofruesit e palëve të treta KYC/AML dhe biometrike

iOS dhe Android

Visa, MasterCard dhe UnionPay dhe 100+ metoda alternative pagese

Me funksionueshmëri 99.99%.

Ndërfaqja desktop dhe mobile

Një përvojë e zyrës së klientit në internet dhe e lëvizshme, plotësisht e sigurt dhe e përshtatshme.

 • Menaxhimi i llogarisë
 • Aplikacion intuitiv për celularë iOS dhe Android
 • Pagesat hyrëse dhe dalëse
 • Shkëmbimi valutor
 • Sistemi i mesazheve
 • Karakteristikat inteligjente të sigurisë

Një zyrë mbrapa për kontroll të plotë

 • Sistemi i brendshëm i mesazheve dhe biletave
 • Sistemi i menaxhimit të kartave
 • Moduli i bordit
 • AML & Moduli i Pajtueshmërisë
 • Moduli CRM
 • Moduli i pagesës
 • Statistikat & Raportimi
 • Administrimi i sistemit
 • Tarifat & Komisionet

Pajtueshmëria në të cilën mund të mbështeteni

Ne kemi integruar procedurat AML & KYC në platformën tonë, duke u lidhur me ofruesit kryesorë të palëve të treta Evropiane dhe Amerikane.

 • Onboard i shpejtë dhe i sigurt
 • Sistemi i avancuar i raportimit
 • Monitorimi i rrezikut

Porta SEPA

Merrni një qasje të drejtpërdrejtë në SEPA - një nga sistemet më të efektshme të ekzekutimit dhe menaxhimit të pagesave atje.

 • Asnjë ndërmjetës
 • Transferimi i Kreditit SEPA dhe Inst SEPA
 • Tarifat e ulëta
 • Lëshimi unik evropian i IBAN-ve

Gjithmonë paguheni në kohë me e-Faturim

 • Krijoni fatura të markës brenda pak minutash
 • Pranoni pagesa të menjëhershme me kartë ose transfer bankar
 • Dërgoni fatura përmes SMS, email ose një lidhjeje të personalizuar
 • Menaxhoni faturat dhe statusin e pagesës në zyrën e prapme
 • Shijoni kontabilitetin e thjeshtuar me një IBAN unik për secilin klient