Rimendoni mënyrën se si merreni me financat

Hapni një llogari falas në pak minuta nga telefoni juaj dhe bëni që paratë tuaja të shkojnë më tej

Si të filloni

Kudo që të jeni, përdorni telefonin tuaj inteligjent ose ndonjë pajisje tjetër për të hapur llogarinë tuaj me një IBAN unik evropian pa sherr.

Plotësoni formularin
Merrni parakualifikimin
Verifikoni ID tuaj
Shijoni bankën tonë

Rastet e përdorimit në jetën reale

Kompanitë e Rekrutimit
 • Mjet i listës së pagave të punonjësve
 • Më shumë kontroll mbi financat e biznesit tuaj dhe raport më i thjeshtë financiar për qëllime tatimore
 • Ofertat dhe zbritjet e partnerit Premium me BancaNEO Karte pagese
 • Bisedë e drejtpërdrejtë me mbështetjen e klientit
Kompani tregtare
 • Qasja në një menaxher llogarie
 • Rrjedha e parasë me një shikim
 • Transferta të menjëhershme të parave (së shpejti) dhe 100% banking online
 • Mbrojtje e plotë e depozitave (nën Bankën e Lituanisë)
E-commerce
 • E dobishme kur përditësoni sistemet tuaja të përpunimit të pagesave
 • Ofertat dhe zbritjet e partnerit Premium me BancaNEO Karte pagese Lërini paratë mënjanë nga bilanci juaj
 • Siguria 3D për pagesat tuaja në internet
Kompani IT
 • Nënllogaritë me shumë monedha
 • Vendosni pagesa automatike të përsëritura dhe transferoni fonde midis llogarive të shumta

Kartat e pagesave që mbulojnë nevojat tuaja

 • Paguani si një vendas me kurse këmbimi të shkëlqyera
 • Tërheqjet e ATM-ve në të gjithë botën
 • Pagesa pa kontakt
 • Çmimi i bërë me porosi
 • Programet e pagave
bankare mobile
Është më e lehtë si gjithmonë!

Karakteristikat inteligjente

Konfigurimi i thjeshtë i telekomandës
SEPA IBAN unik
Shkëmbimi valutor
Aplikacion celular me ndërfaqe të avancuar
Zgjidhje të personalizuara
Qasja e personalizuar
Pagesat SEPA & SWIFT
Karta për të gjitha nevojat e biznesit
Një sërë integrimesh API
Karakteristikat inteligjente të sigurisë

Programi i pagave

Monedha të shumëfishta për pagesa ndërkufitare

Nuk ka llogari më të ndara për secilën valutë të huaj. Dërgoni dhe merrni para në të gjithë botën në 38 monedha me një IBAN me shumë monedha të lidhura me një llogari të vetme.

KINA

Më shumë mundësi në drejtimin e biznesit BE-Kinë

Kryeni transferta në Yuan Kinez dhe Dollar Hong Kong dhe zgjeroni shtrirjen tuaj në tregjet kineze dhe evropiane. Si banorët e BE ashtu edhe ata kinezë kanë të drejtë për hapjen e llogarisë.

I sigurt dhe i shëndoshë

Ne i përmbahemi standardeve më të larta të sigurisë EMI për t'i mbajtur të sigurt paratë dhe të dhënat tuaja personale.

 • Paratë e klientit ruhen në një llogari të veçuar në Bankën Kombëtare të Lituanisë
 • Mbrojtja e fondeve duke përdorur 3D sigurt dhe 2FA

Ja çfarë do të merrni me çdo cilësim të llogarisë

Ne i përmbahemi standardeve më të larta të sigurisë EMI për t'i mbajtur të sigurta paratë dhe të dhënat tuaja personale. Paratë e klientit ruhen në një llogari të veçuar në Bankën Kombëtare të Lituanisë.

Ne besojmë se të kesh një qasje të përzier - me agjentë njerëzorë, profesionistë të Shërbimit të Klientit, si dhe zgjidhje të AI- ofron një shtresë shtesë besueshmërie.

Shtimi i parave thjesht u bë më i lehtë. Transferoni si të doni, në mënyrë të sigurt. Ne nuk kërkojmë kredencialet tuaja bankare.

Kudo që të jeni, përdorni telefonin inteligjent ose çdo pajisje tjetër për të hapur llogarinë tuaj

Lidhni BancaNEO llogarinë dhe kartën në profilin tuaj të platformës së pavarur

Përfitoni nga transferimet dhe konvertimet pa probleme

Krahasoni llogaritë NEO

Zgjidhni një plan me veçoritë që i përshtaten stilit tuaj të jetesës, ose krahasoni planet për të kuptuar se cili është i duhuri për ju

 • Një IBAN unik evropian
 • Mastercard: Kartat virtuale dhe fizike
 • Një IBAN me shumë monedha: Transaksioni ndërkombëtar në 38 monedha
 • Njoftimet e menjëhershme: Shihni kur, ku dhe si shpenzoni
 • Aplikacioni iOS dhe Android: Shpenzoni duke përdorur telefonin tuaj
 • Pa pagesë BancaNEO transferta bankare: Dërgoni para te ndonjë BancaNEO bankë falas
 • SWIFT unik për llogarinë tuaj: Mbështeten mbi 100 vende
 • Pagesat masive: Paguani disa marrës menjëherë
 • 100 000 € Garanci për depozitat nga Banka Qendrore e Lituanisë
 • € 34,99 Mujor
 • Të gjitha tiparet NEO Pro Standard
 • 25% zbritje në tarifat SEPA
 • 30% zbritje në tarifën mujore të kartës
 • 10% zbritje në tarifat SWIFT
 • € 40,99 Mujor
 • Të gjitha veçoritë e NEO Pro Plus
 • Mastercard pa tarifë: Kartë fizike dhe virtuale
 • 50% zbritje në tarifat SEPA
 • € 54,99 Mujor
 • Të gjitha tiparet NEO Pro Smart
 • Mastercard pa tarifë: Kartë fizike dhe virtuale
 • Deri në 40% CashBack (NRT)
 • € 70,0 Mujor

Pyetjet më të shpeshta

Shikoni më shumë pyetje dhe përgjigje këtu

NEO ofron zgjidhje bankare dixhitale për klientët në të gjithë botën, duke ofruar liri të plotë financiare.

Ju mund të hapni një llogari me ne, pavarësisht nga shtetësia juaj ose historia financiare, por ne kemi një listë të vendeve nga të cilat nuk kemi klientë në bord. Ju mund të gjeni listën e plotë të juridiksioneve të listuara në Zezë në faqen tonë të internetit të dedikuar: "Juridiksionet në listën e zezë ”.

Po, ju mund të përdorni lehtësisht llogarinë tuaj NEO përmes telefonit inteligjent duke shkarkuar aplikacionin tonë të bankingut celular për iOS dhe Android.

Për momentin, mosha minimale për tu bërë klient i NEO është 18 vjeç.  

Ne jemi duke punuar për ta ulur atë në të ardhmen, duke zhvilluar produkte për brezat e rinj.

Po. Çdo llogari personale ose biznesi IBAN e hapur me NEO përfshin qasje falas në shërbimet tona bankare në internet.

Fatkeqësisht, ky opsion nuk është i disponueshëm. Për të marrë një kartë duhet të hapni një llogari rrjedhëse në NEO.

Gatshme për të filluar?