Karakteristikat inteligjente të sigurisë për të mbajtur paratë tuaja të sigurta

🔒

SIGURIA SMART

NEO operon me Satchel një licencë Evropiane të EMI lëshuar nga Banka Kombëtare e Lituanisë, e cila siguron që fondet tuaja të mbrohen në çdo kohë.

Procedurat e softuerit dhe sistemit anti-mashtrim

Këto janë ndër tiparet më të rëndësishme të sigurisë që kemi në vend. Softueri, së bashku me një sërë procedurash të veçanta, na ndihmon të zbulojmë dhe parandalojmë çdo aktivitet të rrezikshëm që mund të dëmtojë fondet tuaja.

2FA

Duke mundësuar vërtetimin me dy faktorë, ne kemi shtuar një shtresë shtesë sigurie në procesin tuaj të vërtetimit, duke e bërë mjaft sfidë për kriminelët kibernetikë që të marrin në dorë të dhënat tuaja personale. Edhe nëse fjalëkalimi juaj komprometohet, nuk mjafton për të depërtuar në tuaj BancaNEO llogari.

Llogaritë e ndara

Sipas licencës sonë, ne jemi të detyruar të mbajmë paratë e klientëve në një llogari të veçantë në Bankën Kombëtare të Lituanisë. Në këtë mënyrë ne eliminojmë çdo shqetësim nga ana juaj në lidhje me sigurinë e vendndodhjes së fondeve.

Sigurt 3D

Ky mjet i përparuar i sigurisë aktivizohet sa herë që bëni një blerje ose pagesë në internet, duke kontrolluar dy herë nëse jeni në të vërtetë në anën tjetër të ekranit. Justshtë vetëm një hap tjetër i vërtetimit që na lejon të konfirmojmë në mënyrë të sigurt transaksionin tuaj në internet.

Zgjidhja e reve

Ne kemi vendosur politika dhe kontrolle që sigurojnë mbrojtjen e plotë të të dhënave të përdoruesve nga kërcënimet e mundshme përmes decentralizimit. Sa herë që po ndërveproni me ne përmes pikave dixhitale, ose po bëni ndonjë lloj operacioni, mund të jeni të sigurt se reja është në mbrojtje të sigurisë.

Gatshme për të filluar?