Një aplikacion, të gjitha paratë

Hapni një llogari falas në pak minuta nga telefoni juaj dhe bëni që paratë tuaja të shkojnë më tej

Si të filloni

Kudo që të jeni, përdorni telefonin tuaj inteligjent ose ndonjë pajisje tjetër për të hapur llogarinë tuaj me një IBAN unik evropian pa sherr.

Plotësoni formularin
Merrni parakualifikimin
Verifikoni ID tuaj
Shijoni bankën tonë
Bankar Online

Zgjidhje për çdo nevojë

 • Një alternativë për bankën tuaj lokale. Shijoni një menaxhim më të shkathët dhe plotësisht dixhital të parave
 • Rritni karrierën tuaj të pavarur. Lidhni BancaNEO llogarinë dhe kartën në profilin tuaj të platformës së pavarur
 • Pagesat inteligjente jashtë vendit. Paguani dhe tërhiqni para në çdo vend në mbarë botën
 • Të jesh emigrant është e lehtë. Përfitoni nga transferimet dhe konvertimet pa probleme

Merrni një kartë që ju kontrolloni

 • Paguani si një vendas me kurse këmbimi të shkëlqyera
 • Tërheqjet e ATM-ve në të gjithë botën
 • Pagesa pa kontakt
 • Planet e personalizuara të çmimeve
SWIFT

Rritni transferimet ndërkombëtare me SWIFT

 • SWIFT unik për llogarinë tuaj
 • Transaksionet në 38 monedha
 • Mbi 100 vende të mbështetura
 • Nuk ka pagesa të fshehura

I sigurt dhe i shëndoshë

Ne i përmbahemi standardeve më të larta të sigurisë EMI për t'i mbajtur të sigurt paratë dhe të dhënat tuaja personale.

 • Paratë e klientit ruhen në një llogari të veçuar në Bankën Kombëtare të Lituanisë
 • Mbrojtja e fondeve duke përdorur 3D sigurt dhe 2FA

Krahasoni llogaritë NEO

Zgjidhni një plan me veçoritë që i përshtaten stilit tuaj të jetesës, ose krahasoni planet për të kuptuar se cili është i duhuri për ju

 • Hapja e llogarisë falas (për rezidentët e BE-së)
 • Një IBAN unik evropian
 • Mastercard: Kartat virtuale dhe fizike
 • Një IBAN me shumë monedha: Transaksioni ndërkombëtar në 38 monedha
 • Njoftimet e menjëhershme: Shihni kur, ku dhe si shpenzoni
 • Aplikacioni iOS dhe Android: Shpenzoni duke përdorur telefonin tuaj
 • Pa pagesë BancaNEO transferta bankare: Dërgoni para te ndonjë BancaNEO bankë falas
 • SWIFT unik për llogarinë tuaj: Mbështeten mbi 100 vende
 • Pagesat masive: Paguani disa marrës menjëherë
 • 100 000 € Garanci për depozitat nga Banka Qendrore e Lituanisë
 • € 4,99 Tarifa e mirëmbajtjes
 • Të gjitha tiparet NEO Standard
 • 25% zbritje në tarifat SEPA
 • 30% zbritje në tarifën mujore të kartës
 • 10% zbritje në tarifat SWIFT
 • € 9,99 Tarifa e mirëmbajtjes
 • Të gjitha veçoritë e NEO Plus
 • Mastercard pa tarifë: Kartë fizike dhe virtuale
 • 50% zbritje në tarifat SEPA
 • € 14,99 Tarifa e mirëmbajtjes

Ja çfarë do të merrni me çdo cilësim të llogarisë

Ne i përmbahemi standardeve më të larta të sigurisë EMI për t'i mbajtur të sigurta paratë dhe të dhënat tuaja personale. Paratë e klientit ruhen në një llogari të veçuar në Bankën Kombëtare të Lituanisë.

Ne besojmë se të kesh një qasje të përzier - me agjentë njerëzorë, profesionistë të Shërbimit të Klientit, si dhe zgjidhje të AI- ofron një shtresë shtesë besueshmërie.

Shtimi i parave thjesht u bë më i lehtë. Transferoni si të doni, në mënyrë të sigurt. Ne nuk kërkojmë kredencialet tuaja bankare.

Kudo që të jeni, përdorni telefonin inteligjent ose çdo pajisje tjetër për të hapur llogarinë tuaj

Lidhni BancaNEO llogarinë dhe kartën në profilin tuaj të platformës së pavarur

Përfitoni nga transferimet dhe konvertimet pa probleme

Pyetjet më të shpeshta

Shikoni më shumë pyetje dhe përgjigje këtu

NEO ofron zgjidhje bankare dixhitale për klientët në të gjithë botën, duke ofruar liri të plotë financiare.

Ju mund të hapni një llogari me ne, pavarësisht nga shtetësia juaj ose historia financiare, por ne kemi një listë të vendeve nga të cilat nuk kemi klientë në bord. Ju mund të gjeni listën e plotë të juridiksioneve të listuara në Zezë në faqen tonë të internetit të dedikuar: "Juridiksionet në listën e zezë ”.

Po, ju mund të përdorni lehtësisht llogarinë tuaj NEO përmes telefonit inteligjent duke shkarkuar aplikacionin tonë të bankingut celular për iOS dhe Android.

Për momentin, mosha minimale për tu bërë klient i NEO është 18 vjeç.  

Ne jemi duke punuar për ta ulur atë në të ardhmen, duke zhvilluar produkte për brezat e rinj.

Po. Çdo llogari personale ose biznesi IBAN e hapur me NEO përfshin qasje falas në shërbimet tona bankare në internet.

Fatkeqësisht, ky opsion nuk është i disponueshëm. Për të marrë një kartë duhet të hapni një llogari rrjedhëse në NEO.

Gatshme për të filluar?