Shkëmbim i shpejtë i valutave, pa tarifa të fshehura

Azhurnoni në norma fleksibël dhe një qasje të përshtatur, bazuar në sasinë dhe frekuencën e transaksioneve tuaja. Gëzoni çmimet më konkurruese falë partneriteteve tona me ofrues të shumtë.

Transfertat me shumë valuta bëhen të lehta

Një IBAN me shumë monedhë të lidhur me tuajin BancaNEO llogaria ju lejon të kryeni transaksione ndërkombëtare në 38 monedha, pa hapur llogari të veçanta për secilën prej tyre.

Një shërbim që është vërtet fleksibël

Planifikoni transaksionet tuaja për një lehtësi më të madhe.

  • Të njëjtën ditë
  • Dita tjetër e disponueshme e punës
  • Vlera spot (në 2 ditë pune)
  • Vlera përpara (në më shumë se dy ditë pune)

Pyetjet më të shpeshta

Shikoni më shumë pyetje dhe përgjigje këtu

NEO ofron zgjidhje bankare dixhitale për klientët në të gjithë botën, duke ofruar liri të plotë financiare.

Ju mund të hapni një llogari me ne, pavarësisht nga shtetësia juaj ose historia financiare, por ne kemi një listë të vendeve nga të cilat nuk kemi klientë në bord. Ju mund të gjeni listën e plotë të juridiksioneve të listuara në Zezë në faqen tonë të internetit të dedikuar: "Juridiksionet në listën e zezë ”.

Po, ju mund të përdorni lehtësisht llogarinë tuaj NEO përmes telefonit inteligjent duke shkarkuar aplikacionin tonë të bankingut celular për iOS dhe Android.

Për momentin, mosha minimale për tu bërë klient i NEO është 18 vjeç.  

Ne jemi duke punuar për ta ulur atë në të ardhmen, duke zhvilluar produkte për brezat e rinj.

Po. Çdo llogari personale ose biznesi IBAN e hapur me NEO përfshin qasje falas në shërbimet tona bankare në internet.

Fatkeqësisht, ky opsion nuk është i disponueshëm. Për të marrë një kartë duhet të hapni një llogari rrjedhëse në NEO.

Gatshme për të filluar?