Tarifat Globale

  • Ju lutemi vini re se tarifat përfundimtare janë të negociueshme dhe mund të ndryshojnë nga rasti në rast. Tarifat e BE-së zbatohen vetëm nëse plotësohen kriteret e mëposhtme:
  • Kompania është e regjistruar në BE ose ZEE; Drejtorët, aksionarët, përfituesit përfundimtarë (UBO) dhe përfaqësuesit e kompanisë janë qytetarë dhe banorë të BE-së ose ZEE-së. Në disa raste, mund të ngarkohen tarifa bankare ndërmjetëse.
  • Tarifat e BE-së janë gjithashtu të zbatueshme për klientët në Mbretërinë e Bashkuar.
LLOGARI PRIVATE