Kartela, tako telefonin

Menaxho kartat brenda aplikacionit, vetëm një trokitje e lehtë

10 minuta

Bëni kërkesë për llogari

100,000 €

Garancia për depozitat

Pamje e përgjithshme e imazhit
Rreth

Një zgjidhje me një hap për menaxhimin e thjeshtë të parave

Kudo që të jeni, përdorni smartphone-in tuaj ose ndonjë pajisje tjetër për të hapur llogarinë tuaj pa probleme me një IBAN unik evropian. Kërkesa juaj me vetëm dy dokumente personale do të përpunohet brenda disa orësh.

 • Mjet i listës së pagave të punonjësve
 • Përputhja e plotë e privatësisë së të dhënave
 • 100% kosto transparente
 • Pa angazhime
 • Pasqyrë e shpenzimeve në kohë reale
 • Pagesat në internet të Sigurisë 3D

Ndërfaqja intuitive e lëvizshme

Kryeni dhe gjurmoni operacionet tuaja financiare me një trokitje të gishtit tuaj, 24/7.

 • Transferta të lehta
 • Pasqyrë e historisë së transaksioneve
 • Pagesa inteligjente jashtë vendit
 • Alternativë për bankën tuaj lokale
 • Biznes pa kufij
 • Të jesh mërgimtar është e lehtë
Pamje e përgjithshme e imazhit
Rreth
Pamje e përgjithshme e imazhit
Rreth

Kthejeni çdo transaksion në veprim pozitiv.

Pyllëzimi ndërsa bleni Ne punojmë me partnerë kryesorë të ripyllëzimit në të gjithë botën. Aktivizo Mbjell ndryshimin për të gjitha blerjet e tua dhe ndihmo në eleminimin e gjurmës tënde të karbonit. Për secilën pemë që mbillni do të merrni certifikatë që përmban të gjitha informacionet e rëndësishme për pemën: speciet, vendndodhjen, informacionin e projektit të plantacioneve, vlerat e kompensimit të CO2 dhe shumë më tepër. Tree-Nation është një shtëpi për 90 projekte mbjelljeje nga 33 vende të ndryshme.

 • 163 710 pemë të mbjella në Burkina Faso
 • 42 336 pemë të mbjella në Madagaskar
 • 47 485 pemë të mbjella në Kolumbi
 • 184 673 pemë të mbjella në Kenia

Dhoma e lajmeve

Shihni të fundit nga BancaNEO në media.

I mëparshëm
Tjetër

Monedha të shumëfishta për pagesa ndërkufitare

Nuk ka llogari më të ndara për secilën valutë të huaj. Dërgoni dhe merrni para në të gjithë botën në 38 monedha me një IBAN me shumë monedha të lidhura me një llogari të vetme.

 

hapni llogarinë tuaj
faturimi
faturimi
faturimi faturimi

Oferta speciale për Mbajtësit e kartave NEO

Thjesht përdorni kartën tuaj NEO dhe shijoni oferta, oferta dhe përfitime të jashtëzakonshme.
Fitoni aksesin në një larmi të gjerë ofertash dhe ofertash, përfshirë ushqimin dhe verën, blerjet, sportet, argëtimet dhe më shumë.
Shkarkoni aplikacionin
Shkarkoni aplikacionin
Shkarkoni aplikacionin

I sigurt dhe i shëndoshë

Karakteristika inteligjente të sigurisë për të mbajtur paratë tuaja të sigurta. Ne i përmbahemi standardeve më të larta të sigurisë EMI për të mbajtur të sigurt paratë dhe të dhënat tuaja personale. 

 • Paratë e klientit ruhen në një llogari të veçuar në Bankën Kombëtare të Lituanisë
 • Mbrojtja e fondeve duke përdorur 3D sigurt dhe 2FA
 • Procedurat e softuerit dhe sistemit anti-mashtrim

en English
X