Сè уште мислите дека целата размена на валути е иста?

Надградете се на флексибилни стапки и приспособен пристап, врз основа на износот и зачестеноста на вашите трансакции. Уживајте во најконкурентните цени благодарение на нашите партнерства со повеќе провајдери. Валути што ги поддржуваме Преносите со повеќе валути се олеснети Повеќевалутен IBAN поврзан со вашата сметка на Satchel ви овозможува да вршите трансакции на меѓународно ниво во 38 валути, без да отворате одделни…

Надградете се до флексибилни стапки и прилагоден пристап, заснован на износот и фреквенцијата на вашите трансакции. Уживајте во најконкурентната цена благодарение на нашето партнерство со повеќе даватели.

Валути што ги поддржуваме

Трансферите со повеќе валути се олеснија

Мулти-валута IBAN поврзана со вашата сметка Satchel ви овозможува да трансактирате меѓународно во 38 валути, без да отворате посебни сметки за секоја од нив.

Услуга што е навистина флексибилна

Закажете ги вашите трансакции за поголема погодност.

  • Истиот ден
  • Следниот достапен работен ден
  • Вредност на самото место (за 2 работни дена)
  • Напредна вредност (за повеќе од два работни дена)
BancaNEO

BancaNEO

Поврзани Мислења