Крајна платформа распоредена во облак

Управувајте со трансакции, такси, сметки и корисници, истовремено одржувајќи безбедност на највисоко ниво.

СКАЛИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ БИЗНИС

SEPA CentroLINK, SWIFT, Target2, Побрзи плаќања.

Обезбедувачи на KYC/AML од трета страна и биометрика

iOS и Android

Visa, MasterCard и UnionPay и над 100 алтернативни начини на плаќање

Со 99.99% оперативност

Десктоп и мобилен интерфејс

Непречено Интернет и мобилно искуство во канцеларијата на клиентот, целосно безбедно и удобно.

 • Управување со сметки
 • Интуитивна апликација за мобилни уреди iOS и Android
 • Влезни и излезни плаќања
 • Размена на валута
 • Систем за пораки
 • Интелигентни безбедносни карактеристики

Задна канцеларија за целосна контрола

 • Систем за внатрешни пораки и билети
 • Систем за управување со картички
 • Модул за возење
 • АМЛ и модул за усогласеност
 • CRM модул
 • Модул за плаќање
 • Статистика и известување
 • Администрација на системот
 • Тарифи и провизии

Усогласеност на која можете да се потпрете

Интегриравме процедури за АМЛ и КЈЦ во нашата платформа, поврзувајќи се со водечките европски и американски даватели на трети страни.

 • Брзо и безбедно одборување
 • Напреден систем за известување
 • Следење на ризик

Портал СЕПА

Добијте директен пристап до СЕПА - еден од најефикасните системи за извршување и управување со плаќања таму.

 • Без посредници
 • СЕПА Кредитен трансфер и СЕПА Инст
 • Пониски хонорари
 • Единствено издавање на европски IBAN

Секогаш плаќајте се на време со е-фактурирање

 • Создадете брендирани фактури за неколку минути
 • Прифатете инстант плаќања со картичка или банкарски трансфер
 • Испратете фактури преку СМС, е-пошта или прилагодена врска
 • Управувајте со фактурите и статусот на плаќање во канцеларијата
 • Уживајте во поедноставено сметководство со уникатен IBAN за секој клиент