Преиспитајте го начинот на кој се справувате со финансиите

Отворете бесплатна сметка за неколку минути директно од вашиот телефон и направете ги вашите пари да одат понатаму

Како да започнете

Каде и да сте, користете го вашиот паметен телефон или кој било друг уред за да ја отворите вашата сметка со уникатен европски IBAN без проблеми.

Пополнете го формуларот
Добијте однапред квалификувани
Потврдете ја вашата лична карта
Уживајте во нашето банкарство

Случаи во реална употреба

Компании за регрутирање
 • Алатка за платен список на вработените
 • Повеќе контрола врз финансиите на вашиот бизнис и поедноставен финансиски извештај за даночни цели
 • Премиум партнерски понуди и попусти со BancaNEO Платежна картичка
 • Разговор во живо со поддршка за корисници
Трговско друштво
 • Пристап до менаџер на сметка
 • Готовински тек на прв поглед
 • Инстант трансфер на пари (наскоро) и 100% онлајн банкарство
 • Целосна заштита на депозитите (под Банката на Литванија)
Е-трговија
 • Корисно при ажурирање на вашите системи за обработка на плаќања
 • Премиум партнерски понуди и попусти со BancaNEO Платежна картичка Оставете пари настрана од вашата рамнотежа
 • 3D безбедност за вашите онлајн плаќања
ИТ компанија
 • Подсметки за повеќе валути
 • Поставете автоматски повторливи плаќања и префрлете средства помеѓу повеќе сметки

Платежни картички што ги покриваат вашите потреби

 • Плаќајте како локален со одлични девизни курсеви
 • Повлекувања од банкомати ширум светот
 • Бесконтактни плаќања
 • По мерка на цените
 • Програми за плати
мобилно
Полесно е како и секогаш!

Паметни карактеристики

Едноставно далечинско поставување
Уникатен SEPA IBAN
Размена на валута
Мобилна апликација со напреден интерфејс
Прилагодени решенија
Персонализиран пристап
Плаќања со СЕПА и СВИФТ
Картички за сите деловни потреби
Опсег на интеграции на API
Паметни безбедносни карактеристики

Програма за плати

Повеќе валути за прекугранични плаќања

Нема повеќе посебни сметки за секоја девиза. Испраќајте и примајте пари низ целиот свет во 38 валути со мулти-валута IBAN поврзана со една сметка.

КИНА

Повеќе можности во деловната насока ЕУ-Кина

Направете трансфери во кинески јуани и долар од Хонг Конг и проширете го вашиот досег до кинескиот и европскиот пазар. И жителите на ЕУ и на Кина се подобни за отворање сметка.

Безбеден и звук

Ние се придржуваме до највисоките безбедносни стандарди на ЕМИ за да ги чуваме вашите пари и лични податоци безбедни.

 • Парите на клиентите се чуваат на одделена сметка во Народната банка на Литванија
 • Заштита на средства користејќи 3D безбедна и 2FA

Еве што ќе добиете со секоја поставка на сметката

Ние се придржуваме до највисоките безбедносни стандарди на EMI за да ги зачуваме вашите пари и лични податоци безбедни. Парите од клиентот се чуваат на сегрегирана сметка во Народната банка на Литванија.

Веруваме дека комбинираниот пристап - и со човечки, професионални агенти за услуги на клиентите, како и со решенија за вештачка интелигенција - нуди дополнителен слој на доверливост.

Додавањето пари едноставно стана полесно. Префрлете се како што сакате, безбедно. Ние не ги бараме вашите банкарски акредитиви.

Каде и да сте, користете го вашиот паметен телефон или кој било друг уред за да ја отворите вашата сметка

Поврзете го BancaNEO сметка и картичка на вашиот профил на хонорарна платформа

Искористете ги придобивките од беспрекорните трансфери и конверзии

Споредете ги сметките на NEO

Изберете план со карактеристики што одговараат на вашиот животен стил или споредете ги плановите за да откриете кој е вистинскиот за вас

 • Уникатен европски IBAN
 • Mastercard: Виртуелни и физички картички
 • IBAN со повеќе валути: Трансакции на меѓународно ниво во 38 валути
 • Инстант известувања: видете кога, каде и како трошите
 • Апликација за iOS и Android: трошете користејќи го вашиот телефон
 • Без надомест BancaNEO банкарски трансфери: Испратете пари на кој било BancaNEO банка бесплатно
 • Уникатен SWIFT за вашата сметка: Поддржани над 100 земји
 • Масовни плаќања: плаќајте повеќе примачи одеднаш
 • 100 000 € Гаранција за депозити од Централната банка на Литванија
 • € 34,99 Месечно
 • Сите карактеристики на NEO Pro Standard
 • 25% попуст на такси СЕПА
 • 30% попуст на месечната претплата за картичка
 • 10% попуст на такси SWIFT
 • € 40,99 Месечно
 • Сите карактеристики на NEO Pro Plus
 • Mastercard без надомест: физичка и виртуелна картичка
 • 50% попуст на такси СЕПА
 • € 54,99 Месечно
 • Сите функции на NEO Pro Smart
 • Mastercard без надомест: физичка и виртуелна картичка
 • До 40% CashBack (NRT)
 • € 70,0 Месечно

Најчесто поставувани прашања

Погледнете повеќе прашања и одговори овде

НЕО обезбедува решенија за дигитално банкарство на клиенти низ целиот свет, нудејќи целосна финансиска слобода.

Можете да отворите сметка кај нас без оглед на вашето државјанство или финансиска историја, но ние имаме список на земји од кои не сме на клиенти. Целосниот список на јурисдикции на црната листа можете да го најдете на нашата посебна веб-страница: "Јурисдикции на црната листа “.

Да, можете лесно да пристапите до вашата сметка NEO преку вашиот паметен телефон со преземање на нашата апликација за мобилно банкарство за iOS и Android.

Во моментов, минималната возраст за да станете клиент на НЕО е 18 години.  

Ние работиме да го спуштиме во иднина, развивајќи производи за помладите генерации.

Да Секоја лична или деловна сметка IBAN отворена со NEO вклучува бесплатен пристап до нашите услуги за банкарство преку Интернет.

За жал, оваа опција не е достапна. За да добиете картичка, треба да отворите тековна сметка со NEO.

Подготвен за да започнете?