Ексклузивно решение

Истражете нови можности! Трансакција во кинески јуани и долар во Хонг Конг со мулти-валута IBAN

Ексклузивно решение за трговија со Кина

Зголемете го растот и проширувањето на бизнисот со едноставни, брзи и ефикасни плаќања, без скриени такси.

Едноставно поставување на далечинскиот управувач за 72 часа

Мулти-валута IBAN (¥ и HK $)

Плаќања со СЕПА и СВИФТ

Картички напојувани од Mastercard

Интуитивен мобилен интерфејс

Персонализиран пристап

Прва безбедност

Ние се придржуваме до највисоките стандарди за безбедност на ЕМИ за да ги чуваме вашите пари и лични податоци безбедни.

Најчесто поставувани прашања

Погледнете повеќе прашања и одговори овде

НЕО обезбедува решенија за дигитално банкарство на клиенти низ целиот свет, нудејќи целосна финансиска слобода.

Можете да отворите сметка кај нас без оглед на вашето државјанство или финансиска историја, но ние имаме список на земји од кои не сме на клиенти. Целосниот список на јурисдикции на црната листа можете да го најдете на нашата посебна веб-страница: "Јурисдикции на црната листа “.

Да, можете лесно да пристапите до вашата сметка NEO преку вашиот паметен телефон со преземање на нашата апликација за мобилно банкарство за iOS и Android.

Во моментов, минималната возраст за да станете клиент на НЕО е 18 години.  

Ние работиме да го спуштиме во иднина, развивајќи производи за помладите генерации.

Да Секоја лична или деловна сметка IBAN отворена со NEO вклучува бесплатен пристап до нашите услуги за банкарство преку Интернет.

За жал, оваа опција не е достапна. За да добиете картичка, треба да отворите тековна сметка со NEO.

Подготвен за да започнете?