Брза размена на валути, без скриени такси

Надградете се до флексибилни стапки и прилагоден пристап, заснован на износот и фреквенцијата на вашите трансакции. Уживајте во најконкурентната цена благодарение на нашето партнерство со повеќе даватели.

Трансферите со повеќе валути се олеснија

Повеќевалутен IBAN поврзан со вашиот BancaNEO сметката ви овозможува меѓународно трансакции во 38 валути, без да отворате посебни сметки за секоја од нив.

Услуга што е навистина флексибилна

Закажете ги вашите трансакции за поголема погодност.

  • Истиот ден
  • Следниот достапен работен ден
  • Вредност на самото место (за 2 работни дена)
  • Напредна вредност (за повеќе од два работни дена)

Најчесто поставувани прашања

Погледнете повеќе прашања и одговори овде

НЕО обезбедува решенија за дигитално банкарство на клиенти низ целиот свет, нудејќи целосна финансиска слобода.

Можете да отворите сметка кај нас без оглед на вашето државјанство или финансиска историја, но ние имаме список на земји од кои не сме на клиенти. Целосниот список на јурисдикции на црната листа можете да го најдете на нашата посебна веб-страница: "Јурисдикции на црната листа “.

Да, можете лесно да пристапите до вашата сметка NEO преку вашиот паметен телефон со преземање на нашата апликација за мобилно банкарство за iOS и Android.

Во моментов, минималната возраст за да станете клиент на НЕО е 18 години.  

Ние работиме да го спуштиме во иднина, развивајќи производи за помладите генерации.

Да Секоја лична или деловна сметка IBAN отворена со NEO вклучува бесплатен пристап до нашите услуги за банкарство преку Интернет.

За жал, оваа опција не е достапна. За да добиете картичка, треба да отворите тековна сметка со NEO.

Подготвен за да започнете?