API

Сè што ви треба за да развиете супериорна понуда на пазарот

Проширете ги можностите на вашите клиенти преку непречена интеграција и размена на податоци.

Порта за исплата до Центролинк

Автоматизирана услуга базирана на облак за управување со плаќања низ цела Европа.

 • Директна врска со СЕПА
 • Издавање на уникатни EUR IBANs
 • Трансфери на СЕПА
 • Надоместоци пониски од оние утврдени од деловните банки
Преглед
Преглед
Круг

Картичка API

Генерирајте и издавајте физички и виртуелни картички преку врвна технологија API.

 • Картички за прилагодување
 • Нема вклучување на трети лица
 • Целосна контрола врз одобрувањето и управувањето со трансакцијата
За институционални клиенти

API за плаќање

Дајте им пристап на вашите клиенти до збир на робусни алатки за флексибилно и моќно управување со парите.

 • Генерација ИБАН
 • Проверка на состојбата на сметката и картичката
 • Историја на трансфери
 • Внатрешни и појдовни плаќања
 • Создавање профил
 • Дополнување на картичката
Преглед
Преглед
Круг
Наскоро

API за стекнување картичка

Генерирајте прилагодени физички и виртуелни картички за плаќања преку Интернет и во продавници. Целосно автоматизирана, лесно скалабилна и безбедна услуга, напојувана од Mastercard.

 • Целосна усогласеност
 • Флексибилни цени и тарифи
 • Без побарувања за обезбедување
 • Такси направени по мерка
en English
X