УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ

www.bancaneo. Организации

Датум на влегување во сила: 1st јули 2021

 1. Вовед

Добредојдовте на www.bancaneo.org („Веб-страница“ или „Веб-страница“). Оваа веб-страница е во сопственост и управувана од ММ БИТИНВЕСТ ОУ од Естонија. 

Низ целата веб-страница, термините „ние“, „нас“, „платформа“, „Bancaneo”И„ наши ”се однесуваат на ММ БИТИНВЕСТ ОУ. Ние ја нудиме оваа веб-страница, вклучително и сите информации, алатки и услуги достапни од оваа страница до вас, корисникот, под услов да ги прифатите сите услови, услови, правила и известувања наведени овде.

Со посета на нашата страница и / или при отворање сметка со нас, вие („Корисник“ или „Клиент“) се вклучите во нашата „Услуга“ и се согласувате да бидете обврзани со следниве услови и услови / услови за користење („Услови“) , вклучително и оние дополнителни услови и правила и политики наведени овде и / или достапни преку хиперврска. 

Овие Услови и правила се однесуваат на сите корисници на страницата, вклучително и без ограничување на корисниците кои се прелистувачи, корисници, клиенти и / или соработници на содржини.

ВЕ ВЕШТАТЕ ПРОЧИТАЈТЕ ги СЛЕДНИТЕ УСЛОВИ И ОДРЕДУВАЕ ВНИМАВАЕ ПРЕД КОРИСТЕЕ НА УСЛУГИТЕ. АКО НЕ СЕ СОГЛАСУВАТЕ СО ОВИЕ ТЕРМИНИ, НАШАТА ПОЛИТИКА ЗА ПРИВАТНОСТ, ИЛИ БИЛО ДРУГ ОД НАШАТА ПОЛИТИКА, НЕ МОЕ ДА ГО КОРИСТЕТЕ УСЛУГИТЕ.

 1. Bancaneo - Генерални информации
 • За.  Bancaneo -ЕДНА АПЛИКАЦИЈА, СИТЕ ПАРИ - Отворете сметка за неколку минути од вашиот телефон и направете ги вашите пари да одат понатаму. Шумски шуми додека купувате Ние работиме со водечки партнери за пошумување низ целиот свет. За да дознаете повеќе информации за тоа што правиме, обратете се на нашата веб-страница.
 • Услуги.  Ние нудиме следниве услуги:
 1. лични и деловни сметки;
 2. влезни и појдовни трансфери во различни валути, вклучително и плаќања со СЕПА и СВИФТ;
 3. Услуги еВалет, вклучително и вчитување на еВалети преку надворешни страни;
 4. плаќања со картичка;
 5. повлекување готовина преку банкомат.
 • Единствена дискреција. Го задржуваме правото да додадеме / прекинеме кој било производ или услуга во кое било време по наша дискреција.
 1. Подобност 

Bancaneo е строго ограничено на страните кои можат законски да склучуваат и да формираат договори на Интернет. Ако сте на возраст под 18 години, можете да ги користите Услугите само со согласност на вашиот родител или законски старател. Ве молиме, бидете сигурни дека вашиот родител или законски старател ги разгледал и дискутирал за овие Услови со вас.

 1. Дозволена употреба 

Вие се согласувате да ги користите веб-страницата и услугите само за цели што се дозволени со овие Услови на употреба и во согласност со сите применливи закони, прописи и општо прифатените практики или упатства во соодветните јурисдикции. Можете да ги користите Сајтот и услугите само за ваша некомерцијална, неексклузивна, неназначена, непренослива и ограничена лична употреба и за други цели.

Вие нема (и нема да се обидете да):

 1. Пристапете до која било од услугите на кој било друг начин, освен преку интерфејсот што е обезбеден од Bancaneo;
 2. Добијте неовластен пристап до Bancaneoкомпјутерски систем или вклучете секаква активност што го попречува извршувањето или ја нарушува функционалноста или безбедноста на страната, услугите, Bancaneoмрежи и компјутерски системи;
 3. Пристапете до која било од страната или услугите преку какви било автоматизирани средства или со какви било автоматски карактеристики или уреди (вклучително и употреба на скрипти или веб-роботи);
 4. Пристапете или соберете какви било лични информации, вклучително и имиња, адреси за е-пошта или други такви информации за која било цел, вклучително, без ограничување, комерцијални цели;
 5. Репродуцирајте, удвојувајте, копирајте, продавајте, тргувајте или препродавајте кој било аспект на веб-страницата или услугите за каква било цел; и
 6. Репродуцирајте, удвојувајте, копирајте, продавајте, тргувајте или препродавајте производи или услуги со која било трговска марка, услужна марка, трговско име, лого или услужна марка сопственост на Bancaneo на начин што е веројатно или има за цел да го збуни сопственикот или овластениот корисник на такви ознаки, имиња или логоа.
 7. Ограничена лиценца и пристап до страница; Прифатлива употреба

Вие не можете: (а) да ја препродавате или да користите каква било комерцијална употреба на оваа страница или која било од содржините на оваа страница; (б) измени, прилагодени, преведени, обратни инженери, декомпајлираат, расклопуваат или преобразуваат која било од содржините на оваа страница не е наменета да се чита така; (в) копирање, имитирање, огледало, репродукција, дистрибуција, објавување, преземање, прикажување, изведување, објавување или пренесување на која било од содржините на оваа страница во каква било форма или на кој било начин; или (г) користете какво било рударство на податоци, ботови, пајаци, автоматски алатки или слични методи на собирање и извлекување податоци на содржината на веб-страницата или да собирате какви било информации од страната или кој било друг корисник на страницата.

Ја користите оваа страница на ваш сопствен ризик. Вие се согласувате дека вие ќе бидете лично одговорни за вашата употреба на оваа страница и за целата ваша комуникација и активност на оваа страница. Ако утврдиме, според наше дискреционо право, дека сте се занимавале со забранети активности, не сте биле почитувани кон другите корисници или на друг начин сте ги прекршиле Условите и условите, може да ви забраниме пристап на оваа страница на привремена или трајна основа и каква било одлука за тоа така е и конечно.

 1. Сметки, регистрации и лозинки

Ако ја користите оваа страница и за такво користење е потребно поставување сметка и / или лозинка (и), вие сте единствено одговорни за одржување на доверливоста на вашата сметка и лозинка (и) и за ограничување на пристапот до вашиот компјутер. Ако отворите сметка, се регистрирате или на друг начин ни дадете какви било информации, вие се согласувате да ни дадете тековни, целосни и точни информации како што се бараат од какви било форми. Bancaneo не е одговорен за какви било грешки или одложувања при одговарање на какво било истрага или барање предизвикано од застарена или неточна информација обезбедена од вас или за какви било технички проблеми надвор од контролата на Bancaneo. Признавате и се согласувате дека секоја најава, идентификатор или лозинка издадена во врска со оваа страница (секоја „лозинка“) е доверлива информација и мора да се чува безбедна. Вие не можете да ја откриете таквата лозинка на друго лице или субјект или да дозволите друг субјект да пристапи до страницата користејќи таква лозинка. Вие мора да известите Bancaneo веднаш за какво било нарушување на безбедноста или неовластено користење на вашата сметка. Bancaneo не може да биде одговорен и се одрекува од секаква одговорност во врска со користењето на какви било информации што ги објавувате или прикажувате на оваа страница.

 1. Правата на интелектуална сопственост

Вашата употреба на веб-страницата и нејзината содржина не ви дава никакви права во врска со какви било авторски права, дизајни и трговски марки и сите други интелектуална сопственост и материјални права споменати, прикажани или поврзани со Содржината (дефинирани подолу) на веб-страницата. Целокупната содржина, вклучувајќи трговски марки, дизајни и сродни права на интелектуална сопственост споменати или прикажани на оваа страница, се заштитени со национална интелектуална сопственост и други закони. Секое неовластено размножување, прераспределба или друга употреба на Содржината е забрането и може да резултира со граѓански и кривични казни. Содржината можете да ја користите само со претходно писмено и експресно овластување. За да се распрашате за добивање на овластување за користење на содржината, контактирајте не на [заштитена по е-пошта]

Покрај погоре споменатите права на интелектуална сопственост, „Содржина“ се дефинира како и секоја графика, фотографија, вклучувајќи ги и сите права на слика, звуци, музика, видео, аудио или текст на страницата.

 1. Активност за следење

Bancaneo нема обврска да ја следи оваа страница или кој било дел од неа. Како и да е, го задржуваме правото да ја прегледаме објавената содржина и да ја отстраниме, избришеме, преобразиме или на друг начин да ја измениме таквата содржина, според наше дискреционо право, во кое било време и од време на време, без известување или понатамошна обврска кон вас. Bancaneo нема обврска да прикажува или објавува каква било содржина. Bancaneo, предмет на Политиката за приватност, го задржува правото да открие, во кое било време и од време на време, каква било информација или објавена содржина што смета дека е неопходна или соодветна, вклучително и без ограничување за да ги задоволи сите применливи закони, регулативи, договорни обврски, законски , процес на спор или владино барање.  

 1. Општи услови

До целосниот степен допуштено според применливиот закон, BANCANEO ИСКЛУЧЕНО ДИСКЛИМИ СЕКОЈА И СИТЕ ГАРАНЦИИ И ПРЕТСТАВНИЦИ, ИЗРАЗИ ИЛИ ИМПЛИТИРАНИ, ВКЛУЧУВА ANЕ БИЛО КАКВИ (А) ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАБЕНОСТ ИЛИ ПОДВОСНОСТ ОД ОСОБЕНА ЦЕЛА ИЛИ КОРИСТЕЕ НА САЈТЕТО И СОДР CONИНАТА СОДРИНА ИЛИ РЕЗУЛТАТИ ДОБИЕНИ ОД НЕВОВАТА КОРИСТЕЕ ИЛИ ОД ИЗВРШУВАЕТО ОВА, (Б) ГАРАНЦИИ ИЛИ УСЛОВИ ПОСТАВУВАЕ ПРЕКУ КУРСОТ ЗА ДОГОВОРИ, И (В) ГАРАНЦИИ ИЛИ УСЛОВИ НА ПОСТАПКА ИЛИ УПОТРЕБА ИЛИ БЕЗ ГРЕШКИ. СТРАНИЦАТА И СИТЕ СОДРИНИ ОД ОВАА И КОМПОНЕНТИТЕ ОД ОВИЕ СЕ ОБЕЗБЕДЕНИ ОД ОСНОВА „КАКО Е“ И ВАШАТА КОРИСТЕЕ НА САЈТЕТО Е ВАШЕ РАЗИК.

 1. Ограничување на одговорноста

Вие се согласувате дека во никој случај нема Bancaneo ќе биде одговорен пред вас, или која било трета страна, за каква било загуба на добивката, случајна, последователна, казнена, специјална или индиректна штета што произлегува од или во врска со веб-страницата или Условите и условите, дури и ако се советува за можноста за такви штета, без оглед на тоа дали побарувањето за таквата штета се заснова на договор, злосторство, строга одговорност или на друг начин. Ова ограничување на одговорноста вклучува, но не е ограничено на какви било (i) грешки, грешки или неточности во која било содржина или за каква било загуба или штета од било каков вид направена од вас како резултат на вашата употреба или потпирање на Содржината; (ii) пренесување на сите грешки, вируси, тројански коњи или слично на кои може да се зарази вашата опрема, откажување на механичка или електронска опрема; (iii) неовластен пристап до или користење на страницата или Bancaneo„безбедни сервери и / или какви било лични информации и / или финансиски информации зачувани во нив; или (iv) кражба, грешки на операторот, штрајкови или други проблеми со трудот или каква било виша сила.

 1. Обесштетување

Вие се согласувате да обештетите и да ги задржите Bancaneo и неговите подружници, филијали, службеници, директори, агенти и вработени, безопасни од и против какво било тужба, тужба, побарување, побарување, казна или загуба, вклучувајќи ги разумните такси на адвокатите, направени од или произлезени од која било трета страна поради или кои произлегуваат надвор од вашата употреба на веб-страницата, кршење на Условите и условите или материјалите што ги вметнува со упатување, или кршење на кој било закон, регулатива, наредба или други законски мандати или правата на трета страна.

 1. Владејачки закони

Со овие Услови и правила се регулираат и толкуваат во согласност со законите на Естонија и вие со ова поднесувате до ексклузивната јурисдикција на естонските судови.

 1. Деца

Ако користите или се занимавате со веб-страница и имате помалку од 18 години, мора да имате дозвола на вашиот родител или законски старател за тоа. Користејќи или ангажирајќи се на веб-страницата, вие исто така потврдувате и се согласувате дека важечкиот закон на вашата јурисдикција ви дозволува да ја користите и / или соработувате со веб-страницата.

 1. Приватност и колачиња

За повеќе информации за тоа како ги собираме вашите информации и колачиња, погледнете ја нашата Политика за приватност и Политиката за колачиња.

 1. Промени

Го задржуваме правото да ги ажурираме и ревидираме овие Услови и правила во секое време. Knowе знаете дали овие Услови и правила се ревидирани од вашата последна посета на веб-страницата повикувајќи се на датумот „Датум на ефективна тековна политика“ на горниот дел од оваа страница. Вашата употреба на нашата веб-страница значи прифаќање на овие Услови и услови, изменети или ревидирани од наша страна, од време на време, и затоа, треба редовно да ги прегледувате овие Услови и правила.

 1. Електронски комуникации

Кога ја посетувате страницата или ни испраќате е-пошта, комуницирате електронски со нас. Притоа, вие прифаќате да добивате комуникации од нас по електронски пат. Вие се согласувате дека сите договори, известувања, обелоденувања и други комуникации што ви ги доставуваме по електронски пат ги исполнуваат сите законски услови таквата комуникација да е во писмена форма.

 1. Одделно

Ако некој од овие Услови и правила се смета за неважечки, неважечки или од која било причина неизводлив, тој термин ќе се смета за раздвојлив и нема да влијае на валидноста и спроведливоста на сите преостанати услови.

 1. Задача

Е ни биде дозволено да ги доделиме, пренесеме или подизведуваме нашите права и обврски според овие услови без ваша согласност или какво било известување до вас. Нема да ви биде дозволено да доделите, пренесете или подизведувате некое од вашите права и обврски според овој договор.

 1. Виша сила

Bancaneo не одговара за какви било одложувања предизвикани од околности што ги надминуваат Bancaneoконтрола на пр., општ работен спор, екстремни временски услови, воени дејствија, пожар, молња, терористички напади, сменети владини наредби, технички проблеми, дефекти во електрична / теле- / компјутерска комуникација или друга комуникација и дефекти или одложувања на услугата од под-добавувачи поради околностите наведени погоре. 

 1. Целиот договор

Овие Услови и правила го утврдуваат целото разбирање и договор помеѓу вас и Bancaneoшто се однесува на предметот овде и ги заменува сите претходни или современи комуникации и предлози, без разлика дали се електронски, усни или писмени во врска со страницата. Печатена верзија на овие Услови и услови и секое известување дадено во електронска форма е дозволено во судска или административна постапка заснована врз или во врска со овие Услови и услови во иста мера и подлежат на истите услови како и другите деловни документи и записи првично генерирани и се одржува во печатена форма. Сите права што не се експлицитно дадени овде се задржани. Вие не можете да ги доделувате Условите и условите или да ги доделувате, пренесувате или субјективирате вашите права во нив. Неуспехот да се постапи во врска со повреда од вас или другите не се откажува Bancaneoправо на постапување во врска со последователни или слични прекршувања.

 1. Рок и престанок

Овој договор стапува на сила датумот кога за прв пат пристапувате до веб-страницата и останува ефективен сè додека не биде раскинат во согласност со неговите услови. Прекршувањата на овој договор може да резултираат со непосредно раскинување на овој договор и одбивање или раскинување на вашиот пристап до страницата. Ваквите ограничувања можат да бидат привремени или трајни. По престанок, вашето право да ја користите оваа страница ќе биде одземено. Сите одрекувања, ограничувања на одговорност, обештетувања и права на сопственост и лиценци за Bancaneo ќе преживее какво било раскинување.

 1. Контактирајте нѐ

За какви било прашања, поплаки и прашања или да пријавите какви било повреди, sendубезно испратете е-пошта на [заштитена по е-пошта]

en English
X