ЕДИНСТВЕН ИБАН

Што е IBAN?

Уникатен код што ја идентификува вашата сметка на НЕО во меѓународниот банкарски систем за поедноставување на обработката на трансакцијата.

ОТВОРЕТЕ ја СВЕТА СМЕТКА
Преглед

Како можам да го користам?

Лична или деловна сметка со уникатен EU IBAN е едноставен начин за подобрување на управувањето со парите.

Испратете и примајте плата

Бидете сигурни дека парите секогаш го добиваат вистинскиот корисник

Покријте сметки за комунални услуги

Грижете се за основните трошоци со леснотија

Плаќаат за стоки и услуги

Поедноставување на рутинските плаќања

Преглед
Круг
Брзо и лесно банкарство преку Интернет

Мулти-валутни сметки за меѓународни трансфери

Барате да ги поедноставите прекуграничните трансакции? Трансфер на средства во 38 валути со мулти-валута IBAN поврзана со вашата сметка Satchel.

  • Лична сметка
  • Деловна сметка
ОТВОРЕТЕ ја СВЕТА СМЕТКА
en English
X