размена на валута

Брза размена на валути, без скриени такси

Сè уште мислите дека целата размена на валути е иста?

Надградете се до флексибилни стапки и прилагоден пристап, заснован на износот и фреквенцијата на вашите трансакции. Уживајте во најконкурентната цена благодарение на нашето партнерство со повеќе даватели.

Преглед на слика
Круг

Валути што ги поддржуваме

Преглед на слика
Круг

Трансферите со повеќе валути се олеснија

Мулти-валута IBAN поврзана со вашата сметка Satchel ви овозможува да трансактирате меѓународно во 38 валути, без да отворате посебни сметки за секоја од нив.

Услуга што е навистина флексибилна

Закажете ги вашите трансакции за поголема погодност.

  • Истиот ден
  • Следниот достапен работен ден
  • Вредност на самото место (за 2 работни дена)
  • Напредна вредност (за повеќе од два работни дена)
Преглед на слика
Круг
en English
X