Платежни картички

Запознајте ја картичката што ќе ја сакате

Транспарентно, корисно и безбедно

 • Нема скриени трошоци
 • Едноставен распоред на надоместоци
 • Поддршка за телефон и разговор
 • Вистински луѓе. Без разговор-ботови.
 • Заштитена од иницијативата „Заштита.пари“
 • Силна усогласеност за автентикација на клиентите
 • 3D Безбедно за купување преку Интернет
 • Два фактори за проверка (2FA)
Преглед на слика
Круг
Преглед на слика
Круг

Програма Бела етикета картички

Издавајте и управувајте со картички под името на вашиот бренд со готово решение што вклучува ИТ и платежна инфраструктура.

 • Целосна усогласеност
 • Потврда за дизајнирање картичка за 2 дена
 • Без побарувања за обезбедување
 • Такси направени по мерка
 • Флексибилни стапки и тарифи
 • Интеграција на API
en English
X