Лична сметка

Брзо и лесно банкарство преку Интернет

Едностепено решение за едноставно управување со парите

отворете лична сметка
Преглед
Преглед на слика
Круг

Решенија за какви било потреби

 • Алтернатива на вашата локална банка
 • Зголемете ја вашата хонорарна кариера
 • Паметни плаќања во странство
 • Да се ​​биде иселеник е лесно

Брзо отворање на сметката од далечина

Каде и да сте, користете го вашиот паметен телефон или кој било друг уред за да ја отворите вашата сметка со уникатен европски IBAN без проблеми.

отворете лична сметка
Преглед
Преглед
Круг

Далечинско отворање на сметка

Каде и да сте, користете го вашиот паметен телефон или кој било друг уред за да ја отворите сметката без проблеми со уникатен европски IBAN. Вашата апликација со само два лични документи ќе се обработи за неколку часа.

отворете лична сметка

Интуитивен мобилен интерфејс

Изведете и следете ги вашите финансиски операции со потчукнување на прстот, 24/7.

 • Широк спектар на трансакции
 • Преглед на историјата на трансакциите
 • Човечка поддршка на клиенти
 • Интуитивен интерфејс
отворете лична сметка
Преглед
Преглед
Круг

Картичка прилагодена на вашите потреби

 • Виртуелни картички за купување преку Интернет
 • Бесконтактни плаќања
 • Нема скриени трошоци
 • Повлекувања од банкомати ширум светот
 • Персонализирани планови за цени
 • Картичка за сите ваши потреби
картичка за нарачки

Зголемете ги меѓународните трансфери со SWIFT

 • Уникатен SWIFT за вашата сметка
 • Трансакции во 38 валути
 • Поддржани над 100 земји
 • Нема скриени трошоци
платежна инфраструктура
Преглед
Преглед
Круг
Брзо и лесно банкарство преку Интернет

Безбеден и звук

Ние се придржуваме до највисоките безбедносни стандарди на ЕМИ за да ги чуваме вашите пари и лични податоци безбедни.

 • Парите на клиентите се чуваат на одделена сметка во Народната банка на Литванија
 • Заштита на средства користејќи 3D безбедна и 2FA
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
en English
X