ЛИЦЕНЦА

Европска ЕМИ лиценца

NEO работи со Satchel UAB европска ЕМИ лиценца издадена од Народната банка на Литванија, што гарантира дека вашите средства се заштитени во секое време.

ЛИЦЕНЦА НА ЕМИ

Лиценцирање и надзор на институциите за електронски пари

  • Код за овластување: LB000448
  • Код на компанијата: 304628112
  • Оператори за размена на валути
  • Институција за електронски пари
  • Поседување лиценца издадена во Литванија за неограничена активност
ВИДИ ЛИЦЕНЦА
Преглед
en English
X