Програма за бели етикети на картички

 • Почетна
 • Програма за бели етикети на картички

Програма со етикета Бела картичка со a Европски носител на лиценца за мастеркард

Брзо и лесно банкарство преку Интернет

Издавајте картички по нарачка

Дајте им на вашите клиенти безбедна и удобна алатка за дневни плаќања преку Интернет и продавници и трансфери на пари.

 • Потврда за дизајнирање картичка за 2 дена
 • Без побарувања за обезбедување
 • Флексибилни тарифи
 • Усогласеност со прописите
 • Надоместоци за поставување по мерка
 • Интеграција на API
Преглед
Преглед на слика
Круг

Виртуелни и физички картички

Суштински алатки за едноставни и брзи плаќања, преку Интернет и во продавница. Со виртуелна картичка ги добивате сите придобивки од физичката, без да чекате или плаќате повеќе за издавање картичка.

 • Виртуелни картички: Совршено решение за безбедни плаќања преку Интернет.
 • Физички картички: Одлично решение за дневни трансакции.

За финансиски институции и финтек стартапи

 • Без ограничувања за вашата прва нарачка
 • Обезбедена целосна усогласеност
 • Без преплатување за надоместоци за поставување и обезбедување
 • Програми за плати
Аплицирај сега
Преглед
Кои се чекорите?
1- Посегнете и добијте понуда
2- Стандардни процедури за KYC и проверка на усогласеност * Ние и понатаму ќе ви помагаме во усогласеноста
3- Креирање и одобрување на дизајн на картички
4- Техничка интеграција и прилагодување * Поддршката ќе продолжи да биде достапна и во иднина
5- Конечни чекори и подготовка за лансирање на производот

Создадете сопствено решение за која било целна група

 • Студенти: Понудете the на помладата генерација алатка за рани финансиски одлуки.
 • Хонорарни преведувачи: Издавајте картички кои хонорарците можат да ги поврзат со нивните сметки на интернет-платформите.
 • ИТ: Воведете картички што покриваат лични и корпоративни трошоци
 • Електрични компании: Опремување на странски работници со основна алатка за распределба на плати.
започнете го вашиот проект сега
Преглед
en English
X