Инфраструктура за Кина

Инфраструктура за Кина

Деловни алатки за глобализиран свет

Истражете нови можности! Трансакција во кинески јуани и долар во Хонг Конг со мулти-валута IBAN

 • Може да се отворат сметки и за жителите на ЕУ и на Кина
Аплицирај сега
Преглед
Преглед
Круг

Ексклузивно решение за трговија со Кина

Зголемете го растот и проширувањето на бизнисот со едноставни, брзи и ефикасни плаќања, без скриени такси.

 • Едноставно поставување на далечинскиот управувач за 72 часа
 • Мулти-валута IBAN (¥ и HK $)
 • Плаќања со СЕПА и СВИФТ
 • Картички напојувани од Mastercard
 • Интуитивен мобилен интерфејс
 • Персонализиран пристап

Прва безбедност

Ние се придржуваме до највисоките стандарди за безбедност на ЕМИ за да ги чуваме вашите пари и лични податоци безбедни.

 • Облачно решение
 • 3D Безбедно & 2FA
 • Одделени сметки
 • Софтвер за борба против измама
повеќе за безбедноста
Преглед
en English
X