За нас

Нашата мисија

Ние сме на мисија да им служиме на подбавната банка.

BancaNEO е дигитална банка насочена кон новата генерација на деловни активности. Ако не се вклопите во традиционалниот калап, ќе се вклопите во нас. Нудејќи високо ефикасни и технолошки врвни алатки на илјадници клиенти, ние го трансформираме светскиот финансиски пејзаж, отворајќи можности за нова генерација корисници на финансиски услуги и подигајќи го нивното ниво на финансиска писменост.

Преглед

Во Neo нашата цел е да ги прошириме можностите за управување со пари и трансакции со наши безбедни решенија и целосно дигитален интерфејс. Отворете деловна или лична сметка со уникатен европски IBAN од далечина и уживајте во едноставни и брзи трансфери, платежни картички Mastercard, размена на валути по конкурентни тарифи и многу повеќе.

Широк спектар на придобивки за лични и корпоративни потреби:
- Далечинско отворање сметка;
- Мобилна апликација (iOS и Android) за пристап до средства 24/7;
- меѓународни SWIFT & SEPA трансфери;
- Уникатни европски IBANs;
- Физички и виртуелни платежни картички, напојувани од Mastercard;
- погодна размена на валути;
- масовни исплати и други алатки за управување со корпоративни пари;
- Безбедност на која можете да верувате;
- Експертска поддршка за клиенти.

Нашата апликација е создадена за да ви овозможи целосна контрола врз секојдневното финансиско работење и пристап до вашите средства 24/7, каде и да сте:
- иницијација за трансфер;
- надополнување на картичката;
- Преглед на историјата на трансакциите;
- Разговор со претставници за поддршка на клиенти.

Управување со меѓународни трансфери и дневни трошоци, плаќање за дигитални претплати, испраќање и примање плата, купување девизи и повлекување готовина никогаш не било полесно. Со тековна сметка од Neo ќе можете да го направите сето тоа и многу повеќе, бидејќи имаме индивидуален пристап кон нашите клиенти и секогаш даваме се од себе за да одговарате на вашите потреби со вистински производ или услуга.

Преглед
Круг
Иднината на Fintech

Фалсификување на иднината на fintech

BancaNEO е концепт, мрежа за дигитални финансии и место каде што можете да најдете решенија за луѓе, бизниси и идеи. Започнавме од желбата да се приклучиме на глобалниот финансиски екосистем со целосно искуство со управување со дигитални пари. Забрзувач на иновации, со седиште во срцето на балтичките земји.

Искуство и експертиза

Споделување на нашето искуство и експертиза

Ние ви ја донесуваме флексибилноста, безбедноста и практичноста што ги барате во управувањето со парите. Создавајќи производи што ви го олеснуваат секојдневниот финансиски живот, растеме и ги зајакнуваме луѓето и деловните активности ширум Европа и светот.

Преглед

Наш доверлив партнер

Преземете ја апликацијата Преземете ја апликацијата
Преземете ја апликацијата
Преземете ја апликацијата

Управувајте со вашата сметка во движење

Интуитивна дигитална алатка за трансакции, надополнување на картички, размена на валути и многу повеќе.

 

en English
X