Наскоро

Истражете ги претстојните додатоци на нашиот опсег на услуги

НАСКОРО

СЕПА инстант кредитен трансфер

Невидена брзина на трансакција и повисоки граници за вистински удобни операции.

 • Време на извршување од 10 секунди
 • Достапност 24/7/365
 • Целосна безбедност на работењето
 • Повисока граница на трансакција
Преглед
Преглед
Круг
НАСКОРО

Трговска сметка и е-фактурирање

Поврзете ја вашата веб-страница со вашата мрежа за обработка и трговска сметка за да го оптимизирате управувањето со плаќањата со картички.

 • Обработка на портал и плаќање
 • Интеграција без напор
 • Едноставен процес на исплата
 • Автоматско периодично наплата
 • 3D безбеден за заштита од измама
 • Способност да се префрли одговорноста за поврат на полнење
НАСКОРО

AISP (Давател на услуги за информации за сметка)

Поврзете се со банкарските сметки на крајните клиенти и добијте пристап до целосна финансиска слика, вклучително и финансиски податоци во реално време и увид во историјата на трошењето, преку еден API.

 • Создадете кориснички производи
 • Дизајн скроени решенија
 • Дајте персонализиран совет во управувањето со финансиите
 • Финансиски податоци во реално време
Преглед
Преглед
Круг
НАСКОРО

PISP (Давател на услуги за иницијатива на плаќање)

Зголемете ја задржувањето и оптимизирајте ја дигиталната продажба дозволувајќи им на клиентите да го автоматизираат започнувањето на плаќањето на вашата апликација или веб-страница.

 • Инстант исход
 • Нема потреба повторно да ги внесувате деталите за картичката за секоја трансакција
НАСКОРО

СЕПА директна дебита

Барате решение за оптимизирање на вашите периодични плаќања? Дозволете средствата да се дебитираат автоматски секој пат кога плаќањето се должи на поедноставување на рутинските трансакции.

 • Автоматизирани периодични плаќања
 • Нема обрасци за иницирање на плаќање
 • Дебитни и фиксни и варијабилни износи
 • Целосна безбедност на работењето
Преглед
en English
X