Деловна сметка

Преиспитајте го начинот на кој се справувате со финансиите

ОТВОРЕНА БИЗНИС-СМЕТКА
Преглед
Преглед
Круг

Далечинско отворање на сметка

  • Едноставен формулар за апликација преку Интернет
  • Зголемена заштита на податоците
  • Пристап за управување со лична сметка
ОТВОРЕНА БИЗНИС-СМЕТКА

Случаи во реална употреба

Платежни картички што ги покриваат вашите потреби

  • Пластични и виртуелни картички
  • Бесконтактни плаќања
  • Програми за плати
  • Повлекувања од банкомати ширум светот
  • По мерка на цените
ПОГЛЕДНЕТЕ НАПИСИ
Преглед

Паметни карактеристики

en English
X