Блог

Нашите најнови вести

Трендови на Fintech за да помогнат во подобрувањето на вашите финансиски услуги во 2021/2022 година

Финтехот со брзо темпо се развива бара од компаниите да бидат во чекор и да продолжат да ги обезбедуваат услугите што ги бараат клиентите. Тоа вклучува иновации за дигитално плаќање и инвестиции во нови технологии. Сето ова е направено за да се создаде дигитално банкарство и финатех екосистем што е безбеден, доверлив и удобен. Ајде да погледнеме некои финансиски случувања што можат да ви помогнат

BancaNEO воведува напредни контроли на АМЛ со Напиер

BancaNEO со Сатчел, е најновата што ја распореди скалабилната технологија за зајакнување на вештачката интелигенција на Напиер, бидејќи фирмата цели на натамошен меѓународен раст. Со решението за преглед на трансакции на Напиер, BancaNE0 сега може да прикаже милиони трансакции против санкции и да гледа списоци за да го намали ризикот од испраќање или примање средства од субјекти санкционирани. Дизајнирано е

Која ќе биде следната „голема работа“ во финансиите во 2022 година?

Велиме биометриски плаќања. 2021 година носи значителни промени во финансиските услуги во однос на дигитализацијата. Клиентите стануваат с dependent повеќе зависни од онлајн услугите и персоналните технологии, што им помага на бизнисите да ја прошират својата целна публика и да растат побрзо. Според експертите, пазарот за финансиски услуги треба да достигне 26.5 трилиони долари до 2022 година. Иновации на Fintech

Микаел Мосе објави платформа за дигитално банкарство за да им служи на банките под банка и да се бори против климатските промени

ОД: ВНАТРЕШЕН МАЈКИ Во моментов има над 2 милијарди луѓе ширум светот кои се без банкарски банки од неколку причини. Недостатокот на банкарска сметка ја намалува економската предност на поединците и е една од причините за сиромаштија. Модерна банка, Банка Нео, се соочува со проблемите користејќи модерна и напредна технологија. BancaNEO ја објавува својата понуда на платформа

ФИНТЕХЗУМ - Микаел Мосе наскоро ќе ја објави својата нова понуда „Биди свој банкар“ со BancaNEO

„Биди свој банкар“ е нова можност што ќе ти овозможи BancaNEO клиенти кои сакаат да станат косопственик на нивната банка. Секој од нив BancaNEO клиентот ќе има можност да се претплати на акции во компанијата за да стане член. Да се ​​биде член ќе им овозможи да ја изразат својата гледна точка за главните ориентации на нивната

ФОРБЕС ВЕСТ - Микаел Мосе се подготвува за претстојно започнување на понудата на банката со бела етикета за бразилскиот пазар, за само еден месец, без барања за лиценца

Не банка, но сакате да се однесувате како една? BancaNEO може да ви обезбеди банко решение со бела етикета што опфаќа технологија, усогласеност, управување со ризик, одете на пазарна стратегија и услуги на клиентите. Вие се грижите за вашиот сопствен бренд и ги избирате клучните производи по ваш избор, ние ќе ја прилагодиме, распоредиме и работиме со вашата банка, за само

ФОРБЕС - Микаел Мосе Афирмирање обврска за откуп на онлајн банкарство со BancaNEO

ФОРБЕС - 29 јули 2021 година Младиот француски претприемач Микаел Мосе ја предводи модерната организација која им служи на банките под банка и обезбедува исклучителни услуги за финансиско работење за бизнисите. „Не се обидовме да изградиме банка. Тргнавме да изградиме подобар свет. Тоа може да значи повеќе пари во вашиот џеб - и повеќе моќ

BancaNEO.org ја потврдува заложбата за редефинирање на банкарството преку Интернет

Повеќето луѓе во светот избираат да прават деловни активности со финансиска институција, без разлика дали станува збор за клиент на банка или член на кредитна унија. Одржувањето банкарска сметка и прислушувањето на производите со кредитни картички и другите услуги што ги нудат овие институции, за многумина е неопходен дел од личното финансирање. Но, повеќето луѓе не можат

BancaNEO - Шумски шуми додека купувате!

BancaNEO, Различен по дизајн. Не тргнавме да изградиме банка. Тргнавме да изградиме подобар свет. Тоа може да значи повеќе пари во вашиот џеб - и поголема моќ да направите добро во ваши раце. Претворете ја секоја трансакција во позитивна акција. Шума додека купувате! Ние работиме со водечки партнери за пошумување низ целиот свет

Брза размена на валути, без скриени такси

Сè уште мислите дека целата размена на валути е иста? Надградете се до флексибилни стапки и прилагоден пристап, заснован на износот и фреквенцијата на вашите трансакции. Уживајте во најконкурентната цена благодарение на нашето партнерство со повеќе даватели. Лесните валути за коишто ги поддржуваме трансферите со повеќе валути, ви овозможуваат мулти-валута IBAN поврзана со вашата сметка Satchel

en English
X