безбедност

Паметни безбедносни карактеристики што треба да ги чувате вашите пари безбедни

НЕО работи со Сатчел европска ЕМИ лиценца издадена од Народната банка на Литванија, што гарантира дека вашите средства се заштитени во секое време.

безбедност

Облачно решение

Воспоставивме политики и контроли кои обезбедуваат целосна заштита на корисничките податоци од потенцијални закани преку децентрализација. Секојпат кога комуницирате со нас преку дигитални продажни места или извршувате каква било операција, може да бидете сигурни дека облакот е на стража заради безбедност.

Преглед
Преглед
Круг

2FA

Овозможувајќи автентикација со два фактори, додадовме дополнителен слој на безбедност на вашиот процес на автентикација, што го прави голем предизвик за сајбер криминалците да стават рака на вашите лични податоци. Дури и вашата лозинка да биде компромитирана, сепак не е доволно да се пробиете на вашата сметка за Satchel.

3D безбеден

Оваа напредна безбедносна алатка се активира секогаш кога ќе купувате или плаќате преку Интернет, повторно проверувајте дали сте вие ​​вие ​​од другата страна на екранот. Тоа е само уште еден чекор за проверка што ни овозможува безбедно да ја потврдиме вашата трансакција преку Интернет.

Преглед
Преглед
Круг

Одделени сметки

Според нашата лиценца, ние сме должни да ги чуваме парите на клиентите на посебна сметка во Националната банка на Литванија. На овој начин ги елиминираме сите грижи од ваша страна во врска со безбедноста на локацијата на средствата.

Софтвер за борба против измама и системски процедури

Овие се меѓу најважните безбедносни карактеристики што ги имаме во место. Софтверот, заедно со збир на специјални процедури, ни помага да откриеме и спречиме каква било опасна активност што може потенцијално да им наштети на вашите средства.

Преглед
en English
X