Банкарство како услуга - BaaS

Лансирање на ваш сопствен бренд fintech е едноставна

Плаќање и финансиска инфраструктура во вашиот дизајн за само еден месец, без барања за лиценца.

Брзо и лесно банкарство преку Интернет

Определување карактеристики

 • Приватни и деловни сметки
 • Мулти-валута IBANs
 • Порта за плаќање за обработка на картички
 • СЕПА и СВИФТ
 • Прилагодени тарифи
 • Интуитивна апликација за мобилни уреди iOS и Android
 • Прилагодени платежни картички
 • Административен панел и известување
 • Експертска поддршка за клиенти
 • АМЛ, усогласеност, спречување измама
контактирајте не за повеќе информации
Преглед

Транспарентен модел на профит

Вашите по мерка тарифи ќе бидат програмирани во системот. Надоместокот за клиентот за секоја трансакција ќе се подели, а вие ќе го добиете вашиот дел веднаш.

Преглед
Круг

Програма за упатни картички

Суштинска алатка за повлекување банкомат и удобни плаќања. Понудата вклучува неограничен број картички, зголемени ограничувања на трошоците и по мерка тарифи.

 • Повлекувања од банкомати ширум светот
 • Бесконтактни плаќања
 • 3D безбеден
 • Виртуелни картички за купување преку Интернет
 • Транспарентно утврдување на цените
 • Издавање метални картички
картичка бела етикета

Придружете се на еко-системот на необанк

Нашата платформа BaaS постојано се надградува. Штом започне изданието, ново додадените одлики ќе станат достапни за вас.

Аплицирај сега
Преглед
Преглед
Круг

Безбедност на високо ниво

Вработуваме паметни безбедносни карактеристики кои одговараат на целосна усогласеност и безбедност на средствата на вашите клиенти.

 • DSP2
 • 2FA
 • Механизми за спречување измама
дознаете повеќе
en English
X