Картичка, запознај телефон

Управувајте со картичките во апликација, само допрете

10 минути

Аплицирај за сметка

100,000 €

Гаранција за депозити

Преглед на слика
Круг

Едностепено решение за едноставно управување со парите

Каде и да сте, користете го вашиот паметен телефон или кој било друг уред за да ја отворите сметката без проблеми со уникатен европски IBAN. Вашата апликација со само два лични документи ќе се обработи за неколку часа.

 • Алатка за платен список на вработените
 • Целосна усогласеност со приватноста на податоците
 • 100% транспарентни трошоци
 • Без обврски
 • Преглед на трошење во реално време
 • 3Д Безбедност преку Интернет плаќања

Интуитивен мобилен интерфејс

Изведете и следете ги вашите финансиски операции со потчукнување на прстот, 24/7.

 • Лесни трансфери
 • Преглед на историјата на трансакциите
 • Паметни плаќања во странство
 • Алтернатива на вашата локална банка
 • Бизнис без граници
 • Да се ​​биде иселеник е лесно
Преглед на слика
Круг
Преглед на слика
Круг

Секоја трансакција претворете ја во позитивна акција.

Шумски шуми додека купувате Ние работиме со водечки партнери за пошумување низ целиот свет. Вклучете „Засади ја својата промена“ за сите набавки и помогне да се елиминира отпечатокот од јаглерод. За секое дрво што ќе го засадите ќе добиете сертификат што ги содржи сите важни информации за дрвото: видот, локацијата, информациите за проектот за насади, вредностите за компензација на СО2 и многу повеќе. Tree-Nation е дом на 90 проекти за садење од 33 различни земји.

 • Засадени 163 710 дрвја во Буркина Фасо
 • Засадени 42 336 дрвја во Мадагаскар
 • Засадени 47 485 дрвја во Колумбија
 • Засадени 184 673 дрвја во Кенија

НОВА СОБА

Погледнете го најновиот од BancaNEO во медиумите.

Претходно
Следна

Повеќе валути за прекугранични плаќања

Нема повеќе посебни сметки за секоја девиза. Испраќајте и примајте пари низ целиот свет во 38 валути со мулти-валута IBAN поврзана со една сметка.

 

отворете ја вашата сметка
фактурирање
фактурирање
фактурирање фактурирање

Специјални понуди за Иматели на картички НЕО

Едноставно користете ја вашата NEO картичка и уживајте во исклучителни зделки, понуди и поволности.
Добијте пристап до широк спектар на понуди и зделки, вклучувајќи храна и вино, шопинг, спорт, забава и многу повеќе.
Преземете ја апликацијата
Преземете ја апликацијата
Преземете ја апликацијата

Безбеден и звук

Паметни безбедносни карактеристики за да ги зачувате вашите пари безбедни. Ние се придржуваме до највисоките безбедносни стандарди на ЕМИ за да ги чуваме вашите пари и лични податоци безбедни. 

 • Парите на клиентите се чуваат на одделена сметка во Народната банка на Литванија
 • Заштита на средства користејќи 3D безбедна и 2FA
 • Софтвер за борба против измама и системски процедури

en English
X