Kertu, ketemu telpon

Atur kertu ing-app, mung tutul

10 menit

Ndhaptar akun

100,000 €

Jaminan ing celengan

Gambar Ringkesan
Lingkaran

Solusi siji-langkah kanggo manajemen dhuwit sing gampang

Ngendi wae, gunakake smartphone utawa piranti liyane kanggo mbukak akun tanpa repot nganggo IBAN Eropa sing unik. Aplikasi sampeyan kanthi mung rong dokumen pribadi bakal diproses sajrone sawetara jam.

  • Alat gaji karyawan
  • Kepatuhan privasi data lengkap
  • 100% biaya transparan
  • Bebas prasetya
  • Ringkesan mbuwang wektu nyata
  • Pembayaran online Keamanan 3D

Antarmuka seluler sing intuisi

Lakukan lan lacak operasi finansial kanthi nutul driji, 24/7.

  • Transfer gampang
  • Ringkesan riwayat transaksi
  • Pembayaran cerdas ing luar negeri
  • Alternatif kanggo bank lokal
  • Bisnis tanpa wates
  • Dadi wong asing iku gampang
Gambar Ringkesan
Lingkaran
Gambar Ringkesan
Lingkaran

Ganti transaksi dadi tumindak positif.

Reforest nalika sampeyan blanja Kita kerja bareng karo mitra reboisasi ing saindenging jagad. Aktifake Tanduran Pangowahan sampeyan kanggo kabeh tuku lan bantu ngilangi tilas karbon. Kanggo saben wit sing sampeyan tandur, sampeyan bakal nampa sertifikat sing ngemot kabeh informasi penting babagan wit: spesies, lokasi, informasi proyek perkebunan, nilai kompensasi CO2 lan liya-liyane. Tree-Nation minangka papan kanggo 90 proyek tanduran saka 33 negara sing beda.

  • 163 710 wit sing ditandur ing Burkina Faso
  • 42 336 wit sing ditandur ing Madagaskar
  • 47 485 wit sing ditandur ing Kolombia
  • 184 673 wit sing ditandur ing Kenya

PAWARTA

Deleng sing paling anyar saka BancaNEO ing media.

Sadurunge
Sabanjure

Multiple mata uang kanggo pembayaran salib

Ora ana akun sing kapisah maneh kanggo saben mata uang asing. Ngirim lan nampa dhuwit ing saindenging jagad kanthi 38 mata uang kanthi IBAN multi-mata uang sing ana gandhengane karo siji akun.

 

bukak akun sampeyan
invoice
invoice
invoice invoice

Penawaran khusus kanggo Pamilik kertu NEO

Cukup gunakake kertu NEO lan nikmati tawaran, tawaran & manfaat luar biasa.
Entuk akses menyang macem-macem tawaran lan tawaran, kalebu panganan lan anggur, blanja, olahraga, hiburan lan liya-liyane.
Download App
Download App
Download App

Aman & Swara

Fitur keamanan cerdas supaya dhuwit sampeyan aman. Kita netepi standar keamanan EMI paling dhuwur kanggo njaga dhuwit lan data pribadi sampeyan aman. 

  • Dhuwit klien disimpen ing akun sing dipisahake karo National Bank of Lithuania
  • Perlindhungan dana nggunakake 3D aman lan 2FA
  • Piranti lunak lan prosedur sistem anti-penipuan

en English
X