Wow!
Bank nyata langsung ing smartphone sampeyan

Digital Banking Made Simple

Tanpa syarat penghasilan utawa simpenan, BancaNEO iku akun bank kanggo kabeh. Siji akun, siji kertu, siji App.

Perbankan Pribadi lan Bisnis, ing pucuk driji

melu kita

Sijine dhuwit ing tangan sampeyan

Lacak dhuwit kabeh ing sak panggonan lan nggawe mbuwang saben dina lancar.

A jinis anyar saka bank

Jelajahi kekuwatan perbankan online sing luwih gampang lan luwih cerdas.

Pilih kertu

Tukaran mata uang cepet

mobile banking
Iku luwih gampang kaya tau!

Cara miwiti

  • Nggawe akun kanthi ngandhani sapa sampeyan;
  • Download app saka Apple App Store utawa Google Play Store;
  • Verifikasi sapa sampeyan kanthi ngrekam video selfie singkat lan njupuk foto ID sampeyan.

Ngerteni dhuwit mbuwang luwih apik

  • Antarmuka seluler sing intuisi Lakukan lan lacak operasi finansial kanthi nutul driji, 24/7.
  • IBAN multi-mata uang disambung menyang BancaNEO akun ngijini sampeyan kanggo transaksi internasional ing 38 duit, tanpa mbukak akun kapisah kanggo saben wong.
  • Aman & Swara Fitur keamanan sing cerdas kanggo njaga dhuwit sampeyan. Kita netepi standar keamanan EMI sing paling dhuwur kanggo njaga dhuwit lan data pribadhi.

Dhukungan apik tenan lan grapyak

Ora, Silicon Valley - bug dudu fitur. Temokake babagan masalah teknis, nuduhake tanggapan sampeyan utawa takon babagan papan nedha awan sing paling disenengi ing Miami. We are kene ora preduli apa.

Wong tresna kita!

Priksa crita sukses pelanggan kita 

Bank pungkasan banget kanggo menehi hasil. Kabeh Staff banget profesional lan knowledgable. Pengalaman perbankan online dheweke gampang lan ramah.

BancaNEO Pengguna

Matur nuwun kanthi sanget kanggo tim layanan pelanggan ing BancaNEO kanggo nggawe proses iki gampang!

(France)

Aku kesengsem banget karo bantuan sing diwenehake dening layanan pelanggan ing BancaNEO!

(Dubai)

Yen aku duwe pitakon utawa butuh bantuan tambahan, aku bisa sesambungan karo wong liya lan entuk wangsulan kanthi cepet. Aku wis pengalaman utamané positif minggu iki lan wanted kanggo nuduhake.

- Pelanggan sing seneng

Reforest nalika toko!

Kanggo saben akun bank sing dibukak, BancaNEO nandur wit
Nguripake saben transaksi dadi tumindak positif
Kita kerja sama karo mitra reboisasi terkemuka ing saindenging jagad
BancaNEO nggarap Tree-Nation sing dadi omah kanggo 90 proyek tanduran saka 33 negara sing beda.

Sumber daya kanggo njaga sampeyan

My NEO Group ngumumake persetujuan strategis karo Crypto Expo Milan (CEM), acara khusus kanggo Blockchain, Crypto, Ecosystems De.fi, NFT, Metaverse lan Web 3.0, sing bakal ditindakake ing Milan saka 23 nganti 26 Juni 2022. CEM nambah pengalaman Komunitas Crypto internaNonal lan nggabungake pikiran sing apik, merek gedhe, pangowahan game, pencipta, investor ...

Kita ngomong pembayaran biometrik. 2021 nggawa owah-owahan sing signifikan ing layanan finansial babagan digitalisasi. Pelanggan dadi luwih gumantung ing layanan online lan teknologi pribadi, sing mbantu bisnis ngembangake target pamirsa lan tuwuh luwih cepet. Miturut ahli, pasar layanan finansial disetel kanggo nggayuh $26.5 triliun ing taun 2022. Inovasi Fintech…

Entrepreneur enom Prancis Mickael Mosse mimpin organisasi modern kanggo nglayani wong sing ora duwe bank lan nyedhiyakake layanan operasi finansial sing luar biasa kanggo bisnis. "Kita ora arep mbangun bank. Kita miwiti mbangun jagad sing luwih apik. Iki bisa uga tegese luwih akeh dhuwit ing kanthong sampeyan - lan luwih akeh kekuwatan kanggo nindakake kabecikan ing tangan sampeyan ”...

Nganyarke menyang tarif fleksibel lan pendekatan sing disesuaikan, adhedhasar jumlah lan frekuensi transaksi sampeyan. Seneng rega sing paling kompetitif amarga kemitraan karo macem-macem panyedhiya. Mata uang sing kita dukung Transfer multi-mata uang digawe gampang IBAN multi-mata uang sing disambung menyang akun Satchel ngidini sampeyan transaksi internasional ing 38 mata uang, tanpa mbukak kapisah ...

MITRA lan INTEGRASI

UP TO 40% CASHBACK

Gabung NEO CIRCLE

Miwiti perjalanan menyang kebebasan finansial saiki.